Opstelling:
Wilco Nieuwenhuis (k), Joey Gerritsen Mulkes, Simon Kool, Arjan Schooten, Marc Seppenwoolde, Niek Bakker, Jord Jansen, Gerwin Immink, Sjors van Gerresheim, Dickjan Goorman en Jeroen Dangremond.

Wissels: Robert en Laurens Harbers en Jacco Vis

Afwezigen : Danny Spin, Patrick Smelt en Ruben Willems

Zaterdag stond er een mooi affiche op papier, tegen de nummer twee van de competitie, DOS'37 2. Een week geleden speelden we een goeie wedstrijd tegen koploper DVS'33 2. Daarom wilden we deze lijn doorzetten, bij het duel tegen Dos'37 2.

We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen al snel een paar mooie kansen, van onder meer Sjors en Dickjan. Maar in de 37e minuut ging het mis, Dos'37 schoot de 0-1 binnen. Na deze tegenslag gingen bij ons de koppen hangen en kregen we nauwelijks of geen kansen meer, tot de rust.

Het was zaak in de rust de zaak weer scherp te krijgen en beter te beginnen aan de 2e helft. Toch, toen de scheidsrechter de wedstrijd amper had hervat ging het al gelijk mis. We lieten ons wat inzakken en dat pakte niet goed uit. Zodoende volgde de 0-2 reeds in de 53e minuut.

Zeven minuten later werd er aan onze kant gewisseld, Niek Bakker verliet het veld en Robert Harbers was zijn vervanger. Een aanvallende wissel dus, maar dat brak de wedstrijd niet open, helaas. We kwamen in feite gelijk na de wissel al op 0-3 achter.

Toen zaten we er doorheen en konden het niet meer opbrengen te knokken voor een beter resultaat. Desondanks blijven we vertrouwen houden in ons team en gaan de volgende wedstrijd tegen SC Lutten 2 dan ook absoluut voor de 3 punten.

Einduitslag Excelsior'31 3 - Dos 37 2 0-3.