' De Aanvoerders' zaterdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur bij Excelsior'31

Foto bij ' De Aanvoerders' zaterdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur bij Excelsior'31

' De Aanvoerders' zaterdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur bij Excelsior'31

Op Zaterdag 22 november 2014 tussen 09:00 - 11:00 uur komt een promoteam van 'De Aanvoerders' naar Excelsior'31. De Aanvoerders is een verbond van prof- en amateurvoetballers die staan voor de kracht en schoonheid van het voetbal. Zowel binnen als buiten het veld. Op dit moment zijn er al ruim 20.000 voetballiefhebbers bij 'De Aanvoerders' aangesloten. Iedereen kan een aanvoerder zijn, het gaat erom dat je jouw verantwoordelijkheid neemt!

De Aanvoerders wekelijks het land in

In het seizoen 2014/2015 gaan De Aanvoerders wekelijks het land in om amateurverenigingen te bezoeken. Tijdens deze tour maken zij zoveel mogelijk voetballiefhebbers enthousiast voor het initiatief. Naast het werven van nieuwe aanvoerders, geven zij voorlichting over het thema sportiviteit en respect. Dit doen ze aan de hand van de Gouden Regels van De Aanvoerders:

1)    Geef je tegenstander voor en na elke wedstrijd een hand.
2)    Maak afspraken over sportiviteit en respect binnen je team.
3)    Spreek met je ouders af hoe ze je team aanmoedigen.
4)    Fluit elk seizoen een aantal wedstrijden bij je club

.
Alle Excelsior'31-leden zijn uitgenodigd op om op Zaterdag 22 november 2014 tussen 09:00 en 11:00 uur het promoteam van De Aanvoerders op te zoeken. Iedereen ontvangt een prachtige aanvoerdersband en daarnaast nuttige informatie over het thema sportiviteit en respect!

Let op: inmiddels zijn we druk bezig met het verzamelen van de namen van al onze Aanvoerders, elk team zal dus sowieso op korte termijn een Respect Aanvoerdersband ontvangen.

Voor meer informatie bekijk de website van De Aanvoerders (www.deaanvoerders.nl) of via Twitter (@DeAanvoerders) en Facebook (www.facebook.com/DeAanvoerders).

Kalender icoon maandag 17 november 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers