Oliebollenactie 'Vrienden van Excelsior'31' scoort fraaie 1500 euro

Foto bij Oliebollenactie 'Vrienden van Excelsior'31' scoort fraaie 1500 euro

Oliebollenactie 'Vrienden van Excelsior'31' scoort fraaie 1500 euro

Jaarlijks zetten  de 'Vrienden van Excelsior'31' zich, middels de verkoop van oliebollen en appelflappen, in voor het goede doel. In 2014 was dat de Gehandicapten Sport Vereniging Rijssen.

Dankzij de inzet van deze unieke groep vrijwilligers kon zaterdag, tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Excelsior'31, een cheque met daarop een fraai bedrag van 1500 euro (bij verstek) aan de Gehandicapten Sport Vereniging overhandigd worden. Helaas moest (door onvoorziene omstandigheden) de G.S.V. vrijwilliger zich afmelden en nam Excelsior'31 PR-commissie voorzitter Bert Jansen de honneurs daarom waar. 

Overigens het is nog steeds mogelijk de actie van de 'Vrienden van Excelsior'31' financieel te steunen. Dat kan door uw gift over te maken op het (Rabo) bankrekeningnummer van de 'Vrienden van Excelsior'31', IBAN nummer NL41Rabo0102030804, t.n.v. H.J. Averesch (Rijssen). Dankzij uw giften en sponsorbijdragen is het jaarlijks (mede) mogelijk dat de 'Vrienden van Excelsior'31' hun actie voor 'het goede doel' kunnen continueren.

Op de foto de 'Vrienden van Excelsior'31', , v.l.n.r.: :Bert Gerritsen Mulkes, Bert Jansen (PR-commissie voorzitter), Harrie Nijkamp, Henk Averesch en Bert Kamphuis. Niet op de foto: 'Vrienden van Excelsior'31' commissielid Wim Willems 

Deze actie van de Vrienden van Excelsior'31 is dit keer mogelijk gemaakt dankzij de volgende sponsoren:

* Eduard Leusink, Vergaderlocatie Rijssen
* De Ridder en Den Hertog weegapparatuur en kassasystemen
* Veneklaas Packaging
* JGM Installatietechniek
* Kopieercentrum Rijssen
* Bestisol Isolatie Rijssen
* 4D Architecten Enter / Nijkerk
* Hammer Techniek & Detachering
* Albert Heyn Rijssen
* Plus Ter Maat
* Jumbo Rijssen
* Emté Rijssen

Gehandicapten Sport Vereniging Rijssen (GSV):

- Sporten met een handicap -
Sporten is belangrijk voor iedereen. Ook gehandicapten willen graag meedoen, maar ze worden belemmerd door hun handicap/beperking. Voor hen is sport extra belangrijk: het is niet alleen een zinvolle bezigheid en belangrijke tijdvulling, maar het geeft vooral ook de belangrijke sociale contacten, het vergroot hun wereld die door de handicap juist meer vernauwd is.
 
Wat is en doet de Gehandicapten Sport Vereniging Rijssen
De GSV is een sportvereniging voor lichamelijk gehandicapten in de ruimste zin van het woord, voor Rijssen en omgeving. Mensen die een lichamelijke handicap(of beperking) hebben zijn in te delen in drie groepen:
- Mensen met een motorische handicap. D.w.z. dat de gehandicapte niet de bewegingen kan
  maken die hij zelf wil maken.
- Mensen met een chronische aandoening. D.w.z. dat één of meerdere organen niet meer
  optimaal functioneren.
- Mensen met een zintuigelijke handicap. D.w.z. dat één of meerdere zintuigen niet meer
  optimaal functioneren.
 
De GSV Rijssen kent twee activiteiten, tafeltennis en zwemmen. 

De activiteiten van de vereniging worden voor een groot deel mogelijk gemaakt door de ondersteuning door vrijwilligers. Heeft u belangstelling voor het vrijwilligerswerk, binnen de vereniging, dan kunt contact opnemen via de website http://www.gsv-rijssen.nl

Kalender icoon zondag 4 januari 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers