Overzicht activiteiten Vriendenkring

Foto bij Overzicht activiteiten Vriendenkring

Overzicht activiteiten Vriendenkring

* De Vriendenkring van Excelsior'31 houdt op donderdag 22 januari 2015 een Happy Hour (in de 'oude Top'), aanvang 21.00 uur.

* Het terras, aan de voorzijde van het clubhuis, wordt voorzien van LED-verlichting (hufterproof!).

* De Vriendenkring treedt op als sponsor (en naamgever) van het FIFA 15 toernooi, de Activiteiten Commissie organiseert deze dag. Het evenement vindt plaats op zaterdag 20 december.

* In februari wordt er een sportquiz (pubquiz) gehouden, met als spelleider Bert van Losser. Men kan zich nú reeds opgeven, bij de Vriendenkring! (jl@concepts.nl) Nadere bijzonderheden volgen zsm.

* De overkapping van het speeltoestel, naast het clubhuis (ter hoogte van veld 5) wordt z.s.m. hersteld.

* Medio juni 2015 vindt er een zgn. 'Koppeldarttoernooi' plaats, waarbij de organisatie in handen is van de Vriendenkring. 

* De Vriendenkring is benieuwd of er bij hun donateurs interesse is om 'eens' een gastspreker (prominente BN'er)  uit te nodigen, als aanvulling op een gezellige avond. Suggesties zijn meer dan welkom!

* De Vriendenkring is van plan een whisky/bier 'proef' avond te organiseren. Johan Harbers peilt de interesse bij de donateurs.

* De betonnen terrasrafels moeten worden verstevigd. Er zijn leden die er een gewoonte van maken te dansen op deze tafels. Tip: daarvoor zijn ze toch écht niet bedoeld!
  - Henk Dennekamp coördineert de reparatie. 

Kalender icoon zondag 14 december 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers