Unieke maatschappelijk georiënteerde co-sponsoring Excelsior’31 2 en D1

Foto bij Unieke maatschappelijk georiënteerde co-sponsoring Excelsior’31 2 en D1

Unieke maatschappelijk georiënteerde co-sponsoring Excelsior’31 2 en D1

Dat Excelsior’31 zich ook buiten de lijnen van zijn beste kant presenteert, blijkt uit een uniek co-sponsoring tussen Excelsior’31 D1 en Excelsior’31 2. De twee ploegen treden in de nieuwe Nike-presentatiepakken nadrukkelijk als eenheid naar voren. Op de achterkant van de pakken laat D1 haar maatschappelijke betrokkenheid zien door reclame te maken voor KiKa (KinderenKankervrij).

Om D1 in het nieuw te steken was de hulp nodig van de sponsoren Hammer T&D (shirtsponsor 2e elftal), TeamBouw  en TH Tegelwerken. Ook de spelers en staf van Excelsior’31 2 (met kledingsponsor Geerling Advies) kwamen met een bijdrage over de brug. In plaats van de logo’s van de sponsoren zal uitsluitend het logo van Kika op de pakken prijken. Als tegenprestatie zullen de jongens van D1 in de toekomst een sponsoractie organiseren waarvan de opbrengsten naar KiKa zal gaan.

Er zijn in het huidige seizoen al diverse teams die wedstrijdkleding uit de nieuwe Nike-kledinglijn dragen. De lijn is geïntroduceerd door de kledingcommissie. Er is voor nieuwe pakken gekozen, zodat de club zich als eenheid kan profileren.

Kalender icoon vrijdag 5 december 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers