Nathalie Brink (Energetix Bingen) steekt Excelsior'31 D9 in het nieuw

Foto bij Nathalie Brink (Energetix Bingen) steekt Excelsior'31 D9 in het nieuw

Nathalie Brink (Energetix Bingen) steekt Excelsior'31 D9 in het nieuw

Excelsior'31 D9:
Staand, van links naar rechts:
Gert-Jan van de Berg (trainer), Brandon Timmerman, Rafael Yousef, Wout Voortman, Jan-Louren Otten, Janno van Dijke (leider), Julian van Dijke, Jort van den Berg, Jasper Nijkamp en Nathalie Brink (sponsor)

Zittend, van links naar rechts:
Sander Averesch, Sander Gerritsen-Mulkes, Chiel ten Bolscher, Bram Vos, Bas ten Brinke, Tim Temme en Thijs Smit. Op de foto ontbreekt Kevin Haydo.

Onlangs speelde een trots Excelsior ’31 D9 voor het eerst met een sponsornaam op het shirt. Nathalie Brink, van Energetix Bingen, wilde zich voor 3 jaar aan het team verbinden en daar is het team bijzonder blij mee. Daarom werd aan Nathalie een boeketje bloemen aangeboden, waarna het hele team, samen met de leiding én de sponsor, op de gevoelige plaat werd vastgelegd.

Energetix is een Duits bedrijf dat magneetsieraden verkoopt. Het zijn mooie sieraden, die tevens goed zijn voor de gezondheid. Ze zorgen o.a .voor minder stress, méér energie en verlichting bij pijn en depressie. Ook bij sportblessures, iets waar voetballers vaak mee te maken krijgen, heeft de magneetwerking zich bewezen.

De resultaten bij behandeling waren zo indrukwekkend, dat de behandelaars het advies gaven om bij verstuikingen, builen, schrammen en zelfs breuken, afwisselend ijs en magneten te gebruiken, om zo het genezingsproces  te versnellen. 

Er is nog veel meer over deze fraaie sieraden te vertellen, zie hiervoor de website www.nathalies.energetix.tv

Nathalie Brink, van Energetix Bingen is zelfstandig distributeur en gevestigd in Nijverdal, aan het Keizerserf 5. 

Excelsior'31 D9 gaat er na de winterstop met volle moed tegenaan en hoopt op sportieve wedstrijden met een positief resultaat, zodat de sponsor ook trots op de jongens kan zijn.

Kalender icoon woensdag 10 december 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers