Berichten van de bestuurstafel

Foto bij Berichten van de bestuurstafel

Berichten van de bestuurstafel

Het bestuur van Excelsior'31 wil de leden graag op de hoogte houden van lopende zaken binnen de vereniging. Vandaar dat er vanaf heden, periodiek, een rubriek 'van de bestuurstafel' zal verschijnen. Hierin wordt kort aangegeven welke zaken de afgelopen tijd op het pad van de vereniging zijn gekomen.

- In november hebben vertegenwoordigers van de gemeente (wethouder Cornelissen, gemeenteraadsleden en betrokken ambtenaren) en de Sportraad een bezoek gebracht aan Excelsior'31. Tijdens deze bijeenkomst heeft Excelsior'31 aangegeven dat maatschappelijke betrokkenheid hoog op de agenda staat bij de vereniging. Onze vereniging is de afgelopen tijd gegroeit naar zo'n 1750 leden. Deze groei is onder de aandacht gebracht bij de bezoekers en daarbij is aangegeven dat de capaciteit van ons sportpark redelijk aan z'n maximum is gekomen.

- De clubhuiscommissie heeft duidelijke regels opgesteld voor het clubhuis. Deze regels zijn in te zien in het clubhuis. Het betreft onder andere regels over sluitingstijden, toegang tot de ruimtes achter de bar en het draaien van muziek op het terras. Een ieder wordt geacht zich aan deze regels te houden.

- Gerard Nieuwenhuis is aan de slag gegaan als combinatiefunctionaris (mogelijk gemaakt door een regeling vanuit de gemeente) voor de Baalderborg Groep en voor Excelsior'31. Gerard zal zich in gaan zetten voor maatschappelijke zaken en daarbij ook een aantal taken voor de vereniging op zich nemen. Hij is onder andere verantwoordelijk geworden voor het beheer van de ledenadministratie.

- De vereniging heeft een vertrouwenspersoon aangesteld. Via de contactpersonenpagina op de website kan contact worden gezocht met de vertrouwenspersoon. Is er sprake van ontoelaatbaar gedrag binnen de vereniging, dan kan dit gemeld worden bij de vertrouwenspersoon (vertrouwenspersoon@excelsior31.nl). Er is zowel een man als een vrouw beschikbaar om mee in contact te komen. Ben je slachtoffer van ontoelaatbaar gedrag? Of constateer je ontoelaatbaar gedrag? Meld dit dan!

- De jeugdopleiding is in opdracht van de KNVB doorgelicht door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Alle facetten die komen kijken bij opleiden zijn bekeken. Denk bijvoorbeeld aan het niveau van de trainers (diploma's enz.). Daardoor mag Excelsior'31 zich vanaf nu een Regionale Opleidingsclub noemen. Hiermee is ze (samen met Excelsior Maassluis) de eerste amateurvereniging in Nederland die deze titel mag dragen.


Het bestuur van Excelsior'31

Kalender icoon woensdag 24 december 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers