Zaalvoetballers Excelsior’31 2 opnieuw met lege handen in uitwedstrijd

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 2 opnieuw met lege handen in uitwedstrijd

Samenvatting LZV/Kuypers 2 - Excelsior'31 2, met dank aan Jan Nijkamp

Vrijdagavond is het de zaalvoetballers van Excelsior’31 2 opnieuw niet gelukt om drie punten mee te nemen naar Rijssen. Uit in Lichtenvoorde werd met 4-3 verloren.

Het was duidelijk zichtbaar dat de kerst- en nieuwjaarsborrels uitbundig genuttigd waren. Na een minuut of tien kwamen de gastheren met 2-0 voor. Twee maal profiteerden zij van de Rijssense onbedachtzaamheid. Kort voor rust brachten John Lubbers en Tom Kamphuis de stand weer in evenwicht. De gelijke stand was een goede afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

In de tweede helft gaven de gastheren uit Lichtenvoorde wat meer gas. In tegenstelling tot de thuiswedstrijden, ging Excelsior’31 2 hier niet echt in mee. Marien Baan moest nog twee maal de bal uit het netje vissen. Kort daarna scoorde Rik Harbers nog de aansluitingstreffer, maar dat mocht niet meer baten. Eindstand 4-3.

Al met al, een teleurstellende start van het jaar 2015. Maar donderdag 22 januari is de volgende wedstrijd. Een thuiswedstrijd. En thuis zijn de Rijssenaren ongenaakbaar. Dus wees welkom!

Doelpunten Excelsior’31 2: John Lubbers, Tom Kamphuis en Rik Harbers

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2: Marien Baan (k), John Lubbers, Gerald Keizer, Remco Haan, Niek Haase, Rik Harbers, Tom Kamphuis en Daan Kreijkes