Vanavond tweede voorronde Nissan Kia Beltman Darttoernooi

Foto bij Vanavond tweede voorronde Nissan Kia Beltman Darttoernooi

Vanavond tweede voorronde Nissan Kia Beltman Darttoernooi

Vanavond vindt de tweede voorronde van het door de Supportersvereniging georganiseerde Nissan Kia Beltman Darttoernooi plaats. De darters die voor vandaag op het schema staan (loting zie hieronder) moeten zich om 19.00 uur melden. (en betalen)

Klik HIER voor de loting van de voorronde.

(een extra poule van 4 ipv 5 personen personen kan nog worden geregeld. De lijst heeft na zondag geen update meer gehad)

Zaterdag is de finaledag voor het darten. Zorg ervoor dat je je weet of je 's ochtends of 's middags moet darten. De loting zal niet op de site verschijnen.

De verliezersronde begint al op tijd. De darters die de winnaarsronde niet gehaald hebben moeten zich om 10.30 uur melden.

De darters die zich geplaatst hebben voor de winnaarsronde moeten zich om 14.30 uur melden voor het vervolg.

Heb je je wel opgegeven, maar sta je er per ongeluk niet tussen, meldt je dan vanavond bij de start van de tweede voorronde. De personen die gemaild hebben, weten wanneer ze kunnen komen darten.

Nieuwe opzet

De Supportersvereniging heeft voor het Nissan Kia Beltman darttoernooi de handen ineengeslagen met Dartvereniging De Mölle. De dartvereniging zal de leiding tijdens het toernooi op zich nemen. De opzet van het toernooi zal er iets anders uit gaan zien als de voorgaande jaren. De voornaamste verandering is dat iedere darter verzekerd is van twee dagen dartplezier. Op één van de twee voorrondedagen én op de finaledag. Er wordt op de finaledag namelijk een winnaars- en verliezerronde gespeeld. Het inschrijfgeld is ongewijzigd. Voor slechts 4 euro kun je deelnemen aan dit altijd gezellige darttoernooi. (betalen kan enkel in de kantine, voor aanvang)

Voorrondes donderdag en vrijdagavond

De poule bestaat uit 4 of 5 darters. In de poulefase wordt er bij de mannen best off 5 (3 legs = winst), dubbel uit gespeeld. Bij de vrouwen is dit best off 5 enkel uit. Als alle duels in de poule zijn gegooid, gaan de nummers 1 en 2 naar de winnaarsronde. Mocht het aantal aanmeldingen het toelaten, dan voegen de beste nummers 3 zich daar nog bij. De darters die deze schifting niet halen, gaan door naar de verliezerronde.

De finaledag

Op zaterdag 10 januari wordt er gestreden voor de winst in de winnaarsronde (dames en heren) en de verliezersronde (dames en heren). Op de finaledag wordt er begonnen met de verliezersronde. Er volgt opnieuw een poulefase. Daarin worden best off 3 wedstrijden gegooid. (bij heren dubbel uit, bij de dames enkel uit) De winnaarsronde volgt later deze middag, met een poulefase met best off 5 wedstrijden (heren dubbel uit, dames enkel uit). Alleen de nummers 1 en 2 van de poules gaan door naar de knock-out fase.

Voor vragen/opmerkingen: klaassen@excelsior31.nl

 

Kalender icoon maandag 5 januari 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers