Werkgroep mini's stopt aan het einde van het seizoen

Foto bij Werkgroep mini's stopt aan het einde van het seizoen

Werkgroep mini's stopt aan het einde van het seizoen

De werkgroep mini's heeft bij het bestuur aangegeven aan het einde van dit seizoen te willen stoppen met de werkzaamheden voor onze kleinste voetballertjes. Jarenlang hebben Marcel Lankamp (9 jaar) en Hans Nijkamp (8 jaar) zich ingezet voor de mini's. Bert Bosschers heeft hen het afgelopen jaar geholpen met de werkzaamheden (Bert stond zelf ooit aan de basis van het minivoetbal bij Excelsior'31). Ook hij heeft aangegeven aan het einde van het huidige seizoen te zullen stoppen.

De heren willen wat minder vaak op de Koerbelt zijn. De afgelopen jaren was het geen uitzondering dat zij drie of vier avonden in de week op onze club te vinden waren. Marcel en Hans gaan overigens door met hun werk bij de TC (jeugd).

Bovengenoemden vormden samen met Han Slots en Hans Jansen (beiden vorig seizoen gestopt) jarenlang een goed team. Onder hun leiding is de minicompetitie verder uitgegroeid tot een succes. Ieder seizoen weer zijn er om en nabij de 150 mini's actief bij Excelsior'31. Daarmee kan gerust gesteld worden dat de minicompetitie de 'levensader' is voor onze vereniging. Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst.

Daarom is het belangrijk dat de werkgroep nieuwe, enthousiaste vrijwilligers krijgt die dit goede werk kunnen voortzetten de komende jaren.

Ben jij enthousiast over jeugdvoetbal? Wil je graag belangrijk werk verrichten voor Excelsior'31? Neem dan eens contact met hen op (mini.excelsior31@live.nl).

Excelsior'31 waardeert het dat de heren tijdig hebben aangegeven te zullen stoppen. We willen hen dan ook alvast hartelijk danken voor de grote inzet de afgelopen jaren.

De werkgroep heeft aangegeven bereid te zijn om de komende maanden nieuwe mensen in te werken.

Kalender icoon zaterdag 17 januari 2015 / Mini's / Meisjes

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers