Pover oefenduel Excelsior'31 - Rohda Raalte eindigt in remise

Foto bij Pover oefenduel Excelsior'31 - Rohda Raalte eindigt in remise

Pover oefenduel Excelsior'31 - Rohda Raalte eindigt in remise

Opstelling Excelsior'31:
Kok (k), Draganovic, Lubbers, Wolven, Baysoy (Vosskuhler), Pot (Davina), Isa, Vloedgraven (Breukink (A1), Hempenius, Gerritsen en Ezafzafi

44. 0-1 Deniz Shabaz
88. 1-1 Hakim Ezafzafi (penalty)

Excelsior'31 heeft dinsdagavond een oefenduel tegen zondag hoofdklasser Rohda Raalte met 1-1 afgesloten. Vlak voor rust kwamen de bezoekers op een (verrassende) 0-1 voorsprong, toen centrumverdediger John Lubbers zich binnen de eigen 16 eenvoudig liet foppen en een voorzet-op-maat vervolgens probleemloos werd binnengeknikt, door de volledig vrij staande Denis Shabaz, 0-1.

Het oefenduel werd gekenmerkt door tal van geniepigheden, over en weer. Zonder te ontaarden in een ordinaire schoppartij, overigens. De (vrouwelijke) scheidsrechter was daarom genoodzaakt 4x een gele prent te trekken. Waar er ook zeker één van een andere kleur had kunnen hebben.

Excelsior'31 was absoluut van goede wil, maar liep zich frequent vast op de stugge Sallanders. Voor het 60-tal toeschouwers viel er daarom weinig te genieten. Excelsior'31 had dan wel het meeste initiatief, maar de meeste aanvallen stierven in schoonheid. Eerst in de slotfase werd de goede wil van Excelsior'31 beloond met een doelpunt. Hakim Ezafzafi was vanaf 11 meter trefzeker en zo sloten beide Hoofdklassers het duel af met een remise, 1-1. 

Excelsior'31 sluit de (korte) oefencampagne a.s. zaterdag af met een oefenduel (in en) tegen Heino. Het duel begint zaterdag 17 januari om 14.30 uur.

Excelsior'31 2 heeft dinsdagavond het oefenduel in Raalte, tegen Rohda 2, met 4-2 in winst omgezet. Spits Tim Letteboer nam 75% van de score voor de rekening, middels een puntgave hattrick.

Overigens, afgelopen zaterdag is spits Marco ten Bolscher serieus geblesseerd uitgevallen, bij het oefenduel van Excelsior'31 2 (tegen Oranje Nassau (Almelo) 1. Een hamstringblessure houdt Ten Bolscher voorlopig tenminste 6 weken aan de kant. Saillant detail: Marco ten Bolscher speelde afgelopen zaterdag óók nog een helft met het 1e, in het met 2-0 gewonnen oefenduel tegen zaterdag 1e klasser Nootdorp.



 

 

Kalender icoon dinsdag 13 januari 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers