Excelsior'31 1 en 2 winnen oefenduels

Foto bij Excelsior'31 1 en 2 winnen oefenduels

VRIEZENVEEN - Hoofdklasser Excelsior'31 heeft dinsdagavond een oefenduel tegen 1e klasser DOS'37 met 3-4 gewonnen. In Vriezenveen zette Maarten Smit DOS'37 na 17 minuten op 1-0, waarbij doelman Arjan Kok niet geheel vrijuit ging. Twee minuten later tikte Thijs Houwing de 2-0 binnen. Kort voor rust wist Excelsior weer op gelijke hoogte te komen door goals van Tim Letteboer en Hakim Ezafzafi (assist Tim Letteboer).

Aan het begin van de tweede helft maakte Gradus Hempenius er 2-3 van. In de 71e minuut maakte Ezafzafi zijn tweede treffer (2-4). In de slotfase scoorde Remco Gombert nog tegen, voor de thuisploeg (3-4).

Basisopstelling Excelsior'31: Kok (k), Draganovic, Lubbers, Wolven, Vosskuhler, Pot, Vloedgraven, Isa, Davina, Letteboer en Ezafzafi

reserves: Gerritsen Mulkes, Hempenius, Gerritsen en Nieuwenhuis (k)

Excelsior'31 2 heeft een oefenduel in Ootmarsum tegen zondag 2e klasser KOSC 1 met 5-0 gewonnen. Voor de Excelsior'31 reserves scoorden achtereenvolgens Rob ten Hove, Mats Knol, Yorick Calkhoven, Danny Schoenmaker en Stephen Jansen.