NOC*NSF cursus voor begeleiders G-Team / Teamfeest bij 't Molke

Foto bij NOC*NSF cursus voor begeleiders G-Team / Teamfeest bij  't Molke

NOC*NSF cursus voor begeleiders G-Team / Teamfeest bij 't Molke

6 begeleiders van het G-elftal hebben aan het eind van de eerste seizoenshelft de cursus ‘Sporters met gedragsproblematiek’ gevolgd. De cursus werd gegeven door sportorganisatie NOC*NSF en vond plaats in Almelo.

Begeleidster Janine Bakker: “Tijdens de bijeenkomst, waaraan 20 tot 25 cursisten deelnamen die afkomstig waren uit diverse takken van sport, werd er onderling gesproken over hoe de sporter met een beperking het best geholpen kan worden tijdens de sportactiviteit. Hieruit kwamen verschillende nuttige handvatten naar voren. Een voorbeeld is dat we ons als begeleiders bij Excelsior’31 nog stappen kunnen maken wat betreft het bieden van een structuur die nog meer houvast biedt voor de sporter. De leerpunten gaan we nu in de praktijk brengen.”

“Namens alle trainers van het G-Team wil ik NOC*NSF bedanken voor het geven van de cursus en Excelsior’31 voor de kans om ons verder te ontwikkelen.”

 

Teamfeestje G-Team groot succes

Midden januari bleek tijdens een teamfeest bij camping ’t Mölke in Zuna weer eens hoe goed het G-Team en de begeleiders het met elkaar kunnen vinden. Van alle kanten druppelden de genodigden binnen, om rond etenstijd samen patat met een frikandel of kroket te eten. Om 18.30 uur, was het de hoogste tijd voor actie: er werd gebowld. 1,5 uur lang vlogen de kegels de lucht in en werd er menig spare en strike gegooid. Tom bleek daarbij de beste.

 Het uitje was ook niet uit de aandacht van Excelsior’31 TV ontsnapt. De reportage kun je hier (begin-item) terugzien.

Het G-team heeft een prachtige avond gehad en wil de (onmisbare) sponsor van de avond, TMB Bouwservice hartelijk danken!

 

 

 

 

Kalender icoon woensdag 11 februari 2015 / G-voetbal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers