Excelsior'31 boekt belangrijke zege bij VVOG (0-2) (samenvatting geplaatst)

Foto bij Excelsior'31 boekt belangrijke zege bij VVOG (0-2) (samenvatting geplaatst)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, presentatie door José Nijhof en interviews door Jarnik Busscher.

* Reactie Hakim Ezafzafi

* Reactie Patrick Gerritsen

* Reactie Roeland ten Berge

VVOG verliest ongeslagen thuisstatus tegen Excelsior'31

Bron: klik hier
HARDERWIJK - VVOG streed tegen Excelsior'31 tot de laatste minuut, maar liep tegen een 0-2 nederlaag aan. De Harderwijkers kregen te weinig kansen om een punt af te dwingen. De eerste 20 minuten domineerde Excelsior'31 en was het een klein wonder dat VVOG schadevrij bleef. Met name spits Hakim Ezafzafi was voortdurend dreigend.

Net toen VVOG wat onder de druk uit kwam en zelf gevaar stichtte van afstand, viel de tegengoal. Jan Jurriën Hop was Ezafzafi kwijt en de spits rondde af met een schuiver in de korte hoek. VVOG had voor rust moeite om bij de goal van de ploeg uit Rijssen te komen, maar dit veranderde na de pauze. De bezoekers moesten ver terug en VVOG stichtte gevaar met corners en hoge ballen. Honderd procent kansen bleven echter uit omdat de verdediging van Excelsior geen krimp gaf. Lennard van den Brink (afstandsschot) en Jan Jurriën Hop (kopbal) waren nog het dichtst bij.

In de slotfase werden de ruimtes steeds groter en daarvan profiteerden de invallers van Excelsior'31. Zij lieten twee vrije kansen om de genadeslag uit te delen onbenut.In de slotminuut viel de goal alsnog, toen Gradus Hempenius een half veld overstak en Patrick Gerritsen een niet te missen kans bood.

Hoofdklasse C: VVOG - Excelsior'31 0-2 (0-1). 29. Hakim Ezafzafi 0-1, 90+3. Patrick Gerritsen 0-2.

Scheidsrechter: Boringa.