Excelsior'31 start met OldStars! (opgeven kan tot 1 maart)

Foto bij Excelsior'31 start met OldStars! (opgeven kan tot 1 maart)

Excelsior'31 start met OldStars! (opgeven kan tot 1 maart)

Donderdagmiddag 19 maart start voetbalvereniging Excelsior’31 met iets nieuws: OldStars!!  OldStars is een voetbalvorm op een kleiner veld, waarbij niet mag worden gerend en de regels iets zijn aangepast. OldStars is vorm die al actief wordt toegepast bij veel profclubs in Nederland en nu ook wordt uitgerold naar de verschillende amateurverenigingen. Dus voor iedereen die het reguliere voetbal net iets te snel vindt gaan, is dit de ideale activiteit om toch lekker een balletje te kunnen trappen!

Combinatiefunctionaris Jelte van der Berg heeft al in 2014 contact gezocht met de buurtsportcoaches van het projectplan Maatschappelijk Verantwoord Verenigen om samen OldStars bij Excelsior’31 te kunnen organiseren. Excelsior`31 wil iedereen die niet voetbalt ook graag verwelkomen. Het opent daarom op donderdagmiddag het clubhuis voor iedereen die een kopje koffie wil drinken of op zoek is naar een gezellig gesprek of sociale activiteit. Zo is er de mogelijkheid om gezellig een potje te darten, kaarten of te biljarten (het clubhuis is open tussen 13.30 – 17.00 uur).

Het eerste blok  zal, zoals eerder al vermeld, starten op donderdagmiddag 19 maart en zal 10 weken duren. De kosten hiervoor zijn € 20,- per deelnemer (voor niet spelende leden van Excelsior’31 is deelname kosteloos). De trainingen zullen plaatsvinden op het hoofdveld van Excelsior`31 van 14.00 – 15.00 uur.  Het is de bedoeling dat iedereen om 13.30 uur in het clubhuis bij elkaar komt voor een kopje koffie of thee.

Bij voldoende animo zal er in het najaar een tweede blok worden gestart. 

De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Wacht niet te lang met opgeven, want vol=vol.

Wilt u zich aanmelden? Of wilt u verdere informatie? Dit kan via de website www.excelsior31.nl/oldstars , via emailadres oldstars@excelsior31.nl of via telefoonnummer 06-41559984 ( op werkdagen tussen 12.00 – 13.00 u ). U heeft tot 1 maart de mogelijkheid om u aan te melden.
 

Kalender icoon woensdag 25 februari 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers