Foto bij Eerste puntenverlies Excelsior'31 in 2015 een feit (samenvatting geplaatst)

Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, presentatie José Nijhof, interviews door Leon Simons.

* Reactie Dylan Vosskühler

​* Reactie Roeland ten Berge

Excelsior'31 heeft haar eerste puntenverlies in 2015 geleden. Na vijf overwinningen op rij kwam het op bezoek bij Drachtster Boys niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Drachtster Boys kwam na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong via een (directe) vrije trap van Sicco Bouwer. Na een half uur spelen verdubbelde Jan Stoker de voorsprong, 2-0. Een vrije trap (iets over de middenlijn) vloog er in één keer in, mede doordat Excelsior-doelman Arjan Kok de bal verkeerd inschatte en vervolgens uitgleed.

Na rust domineerde Excelsior'31 de wedstrijd. Nadat Joran Pot de aansluitingstreffer aantekende was het Hakim Ezafzafi die Excelsior'31 vijf minuten voor tijd op gelijke hoogte bracht, eindstand 2-2.

Opstelling Excelsior'31: Arjan Kok (k), Michel Gerritsen Mulkes (88. René Sikkelbein), John Lubbers (80. Rob ten Hove), Rico Wolven, Dylan Vosskühler, Joran Pot, Coen Vloedgraven (46. Gradus Hempenius), Amanuel Isa, Patrick Gerritsen, Niek Davina, Hakim Ezafzafi

Drachtster Boys - Excelsior'31 2-2 (2-0)
16. 1-0  Sicco Bouwer
32. 2-0  Jan Stoker
69. 2-1  Joran Pot
85. 2-2  Hakim Ezafzafi