Mutaties selectie Excelsior'31 1

Foto bij Mutaties selectie Excelsior'31 1

Mutaties selectie Excelsior'31 1

Aanvaller Marco ten Bolscher (19) heeft zijn contract bij Excelsior'31 1 met één seizoen verlengd. De bezuinigingsronde van de Technische Commissie had ook gevolgen voor de verbintenis van de talentvolle aanvaller, bij de 1e elftalselectie van Excelsior'31. Ten Bolscher heeft desondanks mee willen denken met de club en ziet het als investering in de toekomst. 

Ook aanvaller Patrick Gerritsen (28) heeft het contract bij Excelsior'31 met 1 seizoen verlengd. De aanvaller is bezig aan zijn 3e seizoen bij Excelsior'31 en momenteel bezig aan een indrukwekkende serie.

Het 18-jarige talent Mark Breukink maakt deel uit van de 1e elftalselectie, van Excelsior'31. Echter, zónder contract. Over enige tijd volgt er een evaluatie en zal bekeken worden of de jeugdige middenvelder komend seizoen in aanmerking komt voor een contract, bij de selectie van Excelsior'31 1.

Gerald ten Hove vertrekt aan het eind van het seizoen bij Excelsior'31. De 25-jarige middenvelder en de Technische Commissie konden - op financieel vlak - niet tot overeenstemming komen over een nieuwe verbintenis, bij de 1e elftalselectie van Excelsior'31.  

Excelsior'31 reservedoelman Patrick Loohuis (23) verdedigt komend seizoen het doel van DETO Twenterand, zo werd de afgelopen week bekend.

Kalender icoon zaterdag 28 maart 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers