Instuif-zaalvoetbaltrainingen bij Excelsior’31 (GEEF JE NU OP!)

Foto bij Instuif-zaalvoetbaltrainingen bij Excelsior’31 (GEEF JE NU OP!)

Instuif-zaalvoetbaltrainingen bij Excelsior’31 (GEEF JE NU OP!)

Onder leiding van de trainers Ichtus Rahanra, Gerald Keizer en Lennart v/d Maat organiseert de zaalvoetbalafdeling van Excelsior’31 op dinsdag 21 april en dinsdag 28 april een tweetal instuif-zaalvoetbaltrainingen in Rijssen. Er zal in twee groepen worden getraind van 19.00 - 20.00 uur en van 20.00 - 21.30 uur. Afhankelijk van je niveau wordt je in één van de twee groepen ingedeeld. Op deze manier kunnen spelers kennis maken met (selectie) zaalvoetbal en de vereniging Excelsior’31.

Excelsior’31 heeft momenteel zestien zaalvoetbalteams, waaronder vier selectieteams. Het eerste team speelt aankomend seizoen in de eerste divisie en het tweede team in de hoofdklasse. Alle overige teams spelen in de eerste klasse en lager.

Iedereen - lid of geen lid van een (zaal)voetbalclub - uit de gemeente Rijssen-Holten en omgeving kan zich kosteloos opgeven voor één of beide trainingen. Deze instuif is bedoelt voor spelers met de minimale leeftijd van 15 jaar.

Aanmelden kan d.m.v. het sturen van een e-mail naar: tczaal@excelsior31.nl o.v.v. je naam, leeftijd, telefoonnummer en indien van toepassing je huidige vereniging en positie op het veld.

Kalender icoon zaterdag 18 april 2015 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers