Regelmatige overwinning Excelsior'31 3 op SC Lutten 2

Foto bij Regelmatige overwinning Excelsior'31 3 op SC Lutten 2

Excelsior’31 3 – SC Lutten 2 2-0

Opstelling Excelsior’31 3:
Mart Nieuwenhuis (k), Mark Seppenwolde, Arjan Schooten, Nick Haase, Niek Bakker, Ronald Brinkman, (Gerwin Immink) Ruben Willems ( Dickjan-Goorman), Jord Janssen, Jeroen Dangremond, Robert Harbers, Laurens Harbers (Theun Brandriet)

Zaterdag 11 april stond Excelsior’31 3 tegen SC Lutten 2 op het programma. We hadden er alle vertrouwen in na de winst van vorige week tegen FC Zutphen. We moesten de 3 punten in Rijssen houden om zo de concurrentie voor te blijven. We begonnen slap aan de wedstrijd en creëerde bijna geen kansen, gelukkig deed de tegenpartij dat ook niet en zo ontstond een saaie 30 minuten.

Gelukkig begonnen we iets beter te spelen na 30 minuten en dit resulteerde in een paar goeie mogelijkheden maar we wisten niet te scoren. We wisten dat het beter moest in de 2de helft en dat gebeurde ook. We wonnen nu vaker de bal op het middenveld en konden zo beter in ons spel komen. Ronald onderschepte de bal en gaf een hoge bal over de verdediging, de keeper twijfelde of hij moest uit komen en was te laat, zo kon Dickjan met een mooie lob over de keeper scoren.

In de 75ste minuut was het Jord die de bal goed veroverde op het middenveld en toen een mooie steekbal op Robert gaf en die schoot de bal netjes langs de keeper in het net. We konden de wedstrijd makkelijk uitspelen zonder dat de tegenpartij echt gevaarlijk werd. Wij kregen nog een paar mogelijkheden maar het bleef bij 2-0.

Volgende week spelen we uit tegen Go Ahead Kampen om 13.00 uur.