G-Team kampioen in Haaksbergen

Foto bij G-Team kampioen in Haaksbergen

G-Team kampioen in Haaksbergen

Afgelopen zaterdag stond er voor een van de succesvolste teams die Excelsior’31 rijk is, het G-Team, weer een toernooi op het programma. Deze werd gehouden bij bij vv Haaksbergen.

Een aantal spelers en verzorger Johan waren afwezig in verband met de Hexelse Trucktour. Dit mocht de pret en prestatie niet drukken.

De tegenstanders dit toernooi waren; DES (3-0 winst), Ommen (0-0), GFC (2-0 winst), vv Haaksbergen (4-0 winst) en sv Twello (2-0 winst). Door deze klinkende resultaten werd het toernooi gewonnen en kon de beker mee naar Rijssen.

Door het geweldige optreden van keeper Wouter is er het gehele toernooi geen tegendoelpunt gevallen. Uiteraard verdienen ook alle andere spelers ook een groot compliment.

Er werd fanatiek gestreden om de winst. Acties die vergelijkbaar zijn met die van Real Madrid-ster Cristiano Ronaldo kwamen langs. De tegenstanders hadden hun handen in het haar nadat ze weer gedold waren.

Menig Excelsior’31 1-speler zou hier iets van kunnen leren. Dat zat vast en zeker de reden zijn dat Amanuel Isa en Adi Draganovic binnenkort een training aan het G-Team gaan verzorgen. Het team kijkt er naar uit!

Kalender icoon dinsdag 21 april 2015 / G-voetbal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers