Gezamenlijke verklaring Excelsior’31/Rico Wolven naar aanleiding schorsing

Foto bij Gezamenlijke verklaring Excelsior’31/Rico Wolven naar aanleiding schorsing

Gezamenlijke verklaring Excelsior’31/Rico Wolven naar aanleiding schorsing

Na twee uitstekende gesprekken te hebben gevoerd tussen de TC en Rico Wolven, waarbij de tweede afspraak met vertraging is ingepland door omstandigheden die ook aan speler zijn gemeld en waarvoor excuses zijn aangeboden door de TC, heeft de TC de intentie uitgesproken voor contractverlenging. De excuses zijn door Rico Wolven geaccepteerd waarna het tweede gesprek in een zeer goede sfeer is verlopen en waarbij diverse zaken de revue zijn gepasseerd o.a. de uitleg over het contracteren van Patrick Jurgens.

Door de financiële situatie van stichting Top Support, waarbij het spelersbudget voor komend seizoen met 30% is geslonken ten opzichte van het huidige seizoen (2014-2015), is Rico Wolven verteld door de TC dat, gelijk aan andere spelers, hij een aanbieding zal ontvangen passend binnen het nieuwe spelersbudget.

In een derde gesprek is Rico een aanbieding voorgelegd die door hem is afgewezen waarna hij zijn onvrede via (social) media heeft geuit. Hierover verklaart Rico Wolven dat hij uit emotie en onjuist heeft gehandeld. Hiervoor heeft Rico zijn excuses aangeboden aan Excelsior’31 en deze zijn door Excelsior’31 geaccepteerd.

De voorlopige schorsing is door het bestuur van Excelsior’31 omgezet naar een definitieve schorsing mede naar aanleiding van de gebeurtenissen afgelopen zaterdag tijdens en na afloop van de wedstrijd tegen WHC, die verder in deze verklaring niet zullen worden vermeld. Hiervoor heeft de speler zijn excuses niet aan willen bieden.

Het bestuur van Excelsior’31 en Rico Wolven zijn vanavond (donderdagavond) tot een overeenstemming gekomen dat de speler tot einde dienstverband (1 juli 2015) definitief wordt geschorst.

Was getekend,
Bestuur van sv Excelsior’31 & Rico Wolven

Kalender icoon donderdag 7 mei 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers