Zaalvoetballers Excelsior’31 sluiten voorbereiding af met een gelijkspel

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 sluiten voorbereiding af met een gelijkspel

Samenvatting Excelsior'31 1 - PFC/Pro Sport Centrum 1, met dank aan Jan Nijkamp

Het eerste zaalvoetbalteam van Excelsior’31 heeft gisteravond haar laatste oefenwedstrijd gespeeld van de voorbereiding. In eigen huis kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen PFC/Pro Sport Centrum 1.

In de eerste helft waren de gasten uit Apeldoorn de bovenliggende partij. Excelsior’31 creëerde nauwelijks kansen en speelde erg slordig. De Rijssenaren gingen daarom ook met een terechte 0-1 achterstand de rust in. Na rust oogde het spel een stuk beter, wat resulteerde in een groot aantal kansen. Hier werd er slechts één van omgezet in een doelpunt. Aangezien keeper Willard Baan in de tweede helft zijn doel schoon hield, stond er uiteindelijk een 1-1 eindstand op het scorebord.

Volgende week vrijdag (4 september) gaat het er pas echt om voor de Rood Witten. Dan speelt het in de eerste ronde van de landelijke beker, thuis om 21.00 uur in Sporthal de Reggehal, tegen Jogadores CF/Cagemax 1. Beide teams komen in de competitie uit in de Eerste Divisie B.