Excelsior'31 drie Leden van Verdienste rijker

Foto bij Excelsior'31 drie Leden van Verdienste rijker

Excelsior'31 drie Leden van Verdienste rijker

Op de foto, v.l.n.r.: Mans Achterkamp, Harald Eertink en Jan Busscher

Tijdens de woensdagavond gehouden (druk bezochte) ledenvergadering van Excelsior'31 is een drietal nieuwe ''Leden van Verdienste'' bekend gemaakt, door waarnemend voorzitter Harald Eertink. Met name Jan Busscher en Mans Achterkamp viel deze eer ten deel. Bij verstek werd ook Albert Maassen van den Brink benoemd tot Lid van Verdienste.

Jan Busscher viel deze eer ten deel als 'regelneef' van Excelsior'31, als gewezen voorzitter van de jeugdafdeling, ex-voorzitter van de Technische Commissie (jeugd), jarenlang grensrechter van het 1e elftal én keeperstrainer.

Mans Achterkamp is, op zijn 70e, nog steeds bijzonder actief en zet zich dagelijks in, op en rond het sportcomplex De Koerbelt. Enerzijds met het kalken van de belijning van de natuurgrasvelden, daarnaast zorgt 'Karro' er, als lid van de VUT-ploeg, voor dat de accommodatie er steeds gelikt bij ligt. Bovendien is Mans iedere zaterdag in de weer met het leiden van (voornamelijk) jeugdwedstrijden.

Bij verstek werd ook VUT-ploeglid Albert Maassen van den Brink benoemd tot Lid van Verdienste. Albert is lid van de VUT-ploeg en voorheen jarenlang jeugdleider. Bij Excelsior'31 neemt Albert met name de elektra voor de rekening. Ook is hij het eerste aanspreekpunt voor de gasten / 'uit'supporters, bij wedstrijden van het 1e elftal.

Bij de ledenvergadering werd o.a. bekend gemaakt dat de teller van het actuele ledenaantal bij Excelsior'31 op 1763 staat.

Kalender icoon donderdag 1 oktober 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers