Sponsoren steken zowel Excelsor'31 E3 als D4 in het nieuw

Sponsoren steken zowel Excelsor'31 E3 als D4 in het nieuw

Excelsior’31 E3 presenteert zich in fonkelnieuw tenue 
RIJSSEN - Excelsior'31 E3 en hun trainer zijn onlangs in het nieuw gestoken, met trainingspakken, shirts en tassen. Het tenue staat fris en krachtig en heeft een prachtige uitstraling. Zo staat het team ook klaar voor het nieuwe seizoen.  E3 is een van de selectieteams van Excelsior’31 en heeft al op vele plekken van zich laten horen.

De nieuwe kleding is gesponsord door de volgende bedrijven: Wessels Rijssen, Vinden.nl en De Ridder en Den Hertog BV

5-tal sponsoren steekt Excelsior'31 D4 in het nieuw 
RIJSSEN - Het talententeam van Excelsior31 D4 heeft onlangs van een 4-tal sponsoren nieuwe tassen en trainingspakken gekregen. De sponsoren die hiervoor zorgden zijn:

Gamma Rijssen
Trexx Conveyors BV
Veneklaas Packaging
Wessels Rijssen
W&K Metaalbewerking

Het talententeam D4 is sinds vorig seizoen, na D1 en D2, het derde selectieteam in de D-groep en bestaat uit eerstejaars spelers. Doel is zoveel mogelijk spelers volgend seizoen door te laten stromen richting D1 en D2.

De volgende jongens maken dit seizoen deel uit van de D4-talentengroep: 
Jorrit Oude Roelink,Wout van Brussel, Daan Breukink, Jeffrey Temmink, Christian Leusink, Dik Bouwens, Teun Veneklaas, Giulian Kreijkes, Joshua Acis, Peter Wesselink, Frank Geerling, Olivier Ter Weel en Robert ter Stal. Trainer is Arjan Agteresch, leider Dinand Ter Stal en grensrechter Mannes Nijkamp.

Kalender icoon donderdag 1 oktober 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers