G-Team wint penaltybokaal op eigen toernooi

Foto bij G-Team wint penaltybokaal op eigen toernooi

G-Team wint penaltybokaal op eigen toernooi

Klik hier voor 161 foto's

Zaterdag was het zover: het G-Toernooi op sportpark De Koerbelt. Voor de G-voetballers was het de perfecte gelegenheid om aan het Excelsior’31 publiek te laten zien hoe goed ze kunnen voetballen. Het G-Team van Excelsior’31 kwam vijf keer in actie.

De start was veelbelovend. DES werd met maarliefst 3-0 verslagen. De doelpunten werden gemaakt door Michiel (2x) en Erik. De twee wedstrijden daarna stokte de doelpuntenproductie. Tegen Rigtersbleek en DETO Twenterand werd er niet gescoord, maar ook niet verloren. Twee keer stond er een eindstand van 0-0 op het scorebord.

In de 4e wedstrijd was het spannend, maar werd er voor het eerst verloren. Ommen was met 0-1 te sterk. De teleurstelling was daar, maar de Excelsioren treurden niet lang. In de laatste wedstrijd werd er nog eens alles uit de kast gehaald en door doelpunten van aanvoerder Marc en Erik met 2-0 van Hardenberg gewonnen.

Waar er dit weekend in de Eredivisie veel penalty’s gemist werden, liet Excelsior’31 zien dit een stuk beter te kunnen. Zelfs zo goed dat de Penalty-wisselbokaal gewonnen werd.

We willen Ommen feliciteren met de toernooiwinst en iedereen bedanken die geholpen heeft om het toernooi tot een succes te maken. Het was een dag die we niet snel zullen vergeten.

Namens het G-Team, Janine Bakker

Kalender icoon zondag 25 oktober 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers