Excelsior'31 3 heeft geen kind aan ZAC 2

Foto bij Excelsior'31 3 heeft geen kind aan ZAC 2

Excelsior'31 - Z.A.C. 2 (133 foto's)

Opstelling Excelsior'31 3: Rene Kamphuis, Jacco Vis, Jord Jansen, Gerwin Immink, Joey Gerritsen Mulkes, Patrick Smelt, Mathijs Boerman, Jeroen Dangremond, Sven Jagersma, Robert Harbers, Dickjan Goorman

Zaterdag stond de wedstrijd tegen ZAC 2 uit Zwolle op het programma. Waar we vooraf weinig over de tegenstander wisten, bleek dit achteraf ook niet nodig te zijn. We wisten ZAC vanaf het begin af aan onder druk te zetten waardoor ze niet aan voetballen toekwamen.

Zelf wisten we een aantal goede kansen te creëren waarvan we er in de eerste helft 3 benutten. Mathijs Boerman wist met een knap schot de doelman te verschalken, vervolgens was Mathijs nogmaals de afmaker bij een teruggelegde corner en daarna mocht Dickjan de 3e van de middag maken. We gingen rusten met een 3-0 voorsprong. In de rust werden nog even de puntjes op de i gezet om het ons in de 2e helft nog makkelijker te maken.

Al snel in de 2e helft wisten we via Mathijs (2x) en Dickjan (2x) de score verder uit te bouwen naar 7. Ook wist ZAC te stunten door een tegentreffer te noteren.

Zaterdag wacht ons de bekerwedstrijd tegen HHC 2 en de week er na de topper tegen lijstaanvoerder Be Quick 28 2.