Excelsior'31 3 gaat als koploper de winterstop in

Foto bij Excelsior'31 3 gaat als koploper de winterstop in

Na de mooie overwinning van vorige week tegen Be Quick’28 2 moesten we het een vervolg geven uit tegen SVI 3. Vooraf was bekend dat de wind een grote rol zou gaan spelen. Hoewel we de eerste helft de wind mee hadden was het na 2 minuten spelen al 1-0. We herpakten ons goed door binnen 10 minuten er 1-2 van de maken door goals van Matthijs en Dick-Jan.

We vergaten daarna door de drukken en optimaal gebruik te maken van de wind om zo met een comfortabele voorsprong de rust in te gaan. Door een domme overtreding aan de zijlijn kreeg SVI een vrije trap die ongelukkig door Marc werd verlengt en zo voor de voeten van de spits van SVI kwam, 2-2. Tevens de ruststand.

Na de rust wind tegen dus de verwachting was dat SVI ons onder druk zou zetten maar dit viel reuze mee. We kwamen daardoor redelijk een voetballen toe, dit resulteerde in 2 ballen op de lat. Dit rook naar meer. Na een paar slecht uitgevoerde counters was het dan toch Laurens die er in de 80e minuut een keer doorkwam en koelbloedig afmaakte na goed voorbereidend werk van Dick-Jan en Matthijs, 2-3.

In de laatste 10 minuten drong SVI nog wel aan maar echte grote kansen hebben ze de hele 2e helft niet gehad. Eindstand 2-3. Door het verlies van de concurrentie zijn wij HERBSTMEISTER!!!

Opstelling: Rene; Marc, Danny, Barnd(Jeroen), Jacco; Gerwin, Matthijs, Dick-Jan; Sven(Bart), Robert en Laurens