Excelsior'31 B1 zoekt nieuwe trainer. Sollicitarieronde geopend!

Foto bij Excelsior'31 B1 zoekt nieuwe trainer. Sollicitarieronde geopend!

Excelsior'31 B1 zoekt nieuwe trainer. Sollicitarieronde geopend!

Voetbalvereniging Excelsior’31 is de grootste voetbalclub uit Rijssen en speelt op sportpark De Koerbelt . De club heeft een rijke historie in het zaterdagamateurvoetbal en heeft een sterke identiteit. Excelsior’31 is opgericht in 1931. De clubkleuren zijn rood-wit. De vereniging is de afgelopen jaren hard gegroeid en bestaat uit ruim 1700 leden. Het vlaggenschip voetbalt in de Hoofdklasse van het Zaterdagvoetbal.

Voor Excelsior’31 zijn we voor het seizoen 2016-2017 op zoek naar een:

TRAINER/COACH  voor de B1 

De functie

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige jeugdtrainer die zich ervoor inzet om uit de B1 selectie maximale prestaties te halen, zowel op -team als op individueel niveau. Je laat zowel het team als de individuele speler beter voetballen. Je werkt op een positieve manier om spelers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden.

Het inspireren en stimuleren, met als doel op elk vlak progressie te blijven boeken is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk de resultaten die je met het elftal behaalt. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de B1 selectie. Dit gaat in overleg in met de Technische Commissie Jeugd .

Het uitdragen van de kernwaarden van Excelsior’31 vormt een belangrijk onderdeel van de functie. De trainer heeft een belangrijke rol in de doorstroming van de jeugd naar een hoger team. Daarover heb je wekelijks contact met de coördinator.

Jouw profiel

Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie. Je kunt dit goed overbrengen op het team en de individuele speler. Je bent tevens een goed uithangbord naar externe partijen. Respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Ook moet het vanzelfsprekend zijn om naast de betrokkenheid voor het eigen elftal, deze ook te tonen voor de club Excelsior’31 in zijn geheel. Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten om het volledige potentieel uit de technische staf te halen. Zowel boven, als midden in de groep kunnen staan is een pré. Kortom: coachen is jou op het lijf geschreven. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen als de situatie daarom vraagt. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in het jeugdtrainerschap bij een voetbalvereniging. Het hebben van het diploma TC2 (Trainer Coach 2) is een vereiste. Je bent een echt voetbaldier in de goede zin van het woord en bent een trainer die trots is om de trainer van Excelsior’31 B1 te zijn.

Ons aanbod

Wij bieden binnen een ambitieuze vereniging een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving. Je hebt tot je beschikking over een uitgebreide medische- en technische staf. Excelsior’31 beschikt over een fantastische accommodatie. Het is de perfecte plek voor talentontplooiing.

Zie je meer in een rol als trainer van C1? Kijk dan hier:

Solliciteren

Spreekt het bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 20 December 2015 naar voetbalvereniging Excelsior’31  ter attentie van De Technische Commissie Jeugd.

Dit kan via: tcjeugdexcelsior31@live.nl

Kalender icoon maandag 14 december 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers