Spectaculaire ingooi Martan Poortman (C1) kijkcijferhit op internet!

Foto bij Spectaculaire ingooi Martan Poortman (C1) kijkcijferhit op internet!

Spectaculaire ingooi Martan Poortman (C1) kijkcijferhit op internet!

Excelsior'31 TV filmde zaterdag de wedstrijden van Excelsior'31 C1, op het prestigieuze jeugdvoetbaltoernooi (met FC Twente O14, Schalke 04 O14, Sparta Rotterdam O14).

In het duel tussen Excelsior'31 C1 en Sparta Rotterdam O14 gooide C1-speler Martan Poortman de bal op een spectaculaire manier in. De onderstaande video van Excelsior'31 TV gaat momenteel viral op internet:



TC Tubantia​ : RIJSSEN - De camera's van amateurclub Excelsior'31 legden zaterdag een bijzonder moment vast. Tijdens een jeugdtoernooi van de club uit Rijssen verraste een speler van C1 met een spectaculaire ingooi.

Turntalent
Helemaal verrassend was de inworp voor de jonge voetballer niet, het gaat namelijk om een begenadigd turntalent. Martan Poortman turnde op hoog niveau en woonde zelfs een tijd in een gastgezin in Heerenveen om zijn grote idool Epke Zonderland achterna te gaan.

Poortman wilde naar de Olympische Spelen van 2020. Vorig jaar zei hij bij een interview in onze krant.: „Soms heb ik wel heimwee. In mijn slaapkamer hangt een prikbord met daarop foto’s van het hele gezin. Mijn ouders, broer en zus. Dan kijk ik daar naar, dat helpt. Ik Skype iedere avond met mijn vader en moeder, voordat ik om half negen ga slapen. Skypen is altijd fijn, maar soms is het natuurlijk ook goed om te knuffelen met je ouders. Echte rotdagen heb ik hier nog niet gehad. En als die komen? Dan hebben we nog altijd iemand anders bij ons: de Here God. Die is er altijd.”

Inmiddels is hij gestopt met de sport en woont en voetbalt hij weer in Rijssen, waar hij dus opnieuw van zich doet spreken. 

Er werd deze zaterdag een toernooi afgewerkt in Rijssen met onder meer jeugdteams van FC Twente, Sparta Rotterdam en Schalke'04. De video is opgenomen in het duel Excelsior'31 C1 tegen Sparta Rotterdam C1.

FC Update 

RTV Oost : Een opvallend moment tijdens het jeugdtoernooi van Excelsior'31 vanmiddag. Tijdens het duel tussen Excelsior'31 C1 en Sparta Rotterdam C1 viel één speler wel erg op.

De jonge speler mocht ter hoogte van de zestien meter ingooien, maar deed dat met een soort handstand overslag. Overigens leverde de spectaculaire actie geen kans op.

Voetbalflitsen : ​​De onder 14-elftallen van FC Twente, Schalke 04 en Sparta Rotterdam doen mee aan het jeugdtoernooi op Excelsior '31, maar het is een speler van de thuisploeg die de show steelt. Wat een ingooi!

Sportnieuws.nl 

Tweenul

Kalender icoon zaterdag 9 januari 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers