Reserves Excelsior’31 winnen opnieuw van oud-coach John Baas

Foto bij Reserves Excelsior’31 winnen opnieuw van oud-coach John Baas

Reserves Excelsior’31 winnen opnieuw van oud-coach John Baas

Donderdagavond heeft het tweede van Excelsior’31 zaal een oefenwedstrijd gespeeld tegen voormalig coach John Baas. Arno Vrielink hanteerde de scheidsrechtersfluit, wat hij op een uitstekende manier deed. Zonder dat het uit de hand liep, liet hij zoveel mogelijk doorspelen. De ondertussen traditionele oefenwedstrijd is voor de tweede keer gewonnen door de Rijssenaren. Een goede prestatie, aangezien het team van John Baas, SVI, een subtopper is in de andere hoofdklasse.

Na lang blessureleed mochten Nathan Oraille, Rik Harbers en Niek Haase eindelijk weer bij de wedstrijdselectie worden gevoegd. Vooral voor Nathan was dit een mooie kans om weer wedstrijdritme op te doen, aangezien hij dit hele seizoen nog niet heeft kunnen spelen. Een persoonlijk succes voor hem: hij luisterde zijn rentree op met een doelpunt. Zijn broertje, Ruben, Miguel Perrera en Remco Haan konden niet meedoen. De eerste twee zijn nog geblesseerd, de laatstgenoemde was genoodzaakt zich af te melden wegens ziekte.

De rood-witten begonnen zwak aan de wedstrijd. SVI was de dominerende partij en na een klutssituatie kon de 0-1 worden binnengetikt. Daarna werd Excelsior’31 2 brutaler en dominanter. Dit resulteerde in een 2-1 ruststand, met doelpunten van Niek Haase en Henk Lankamp.

Na de rust werd het spel in balbezit slordiger, toch tekende Tom Kamphuis voor de 3-1 voorsprong. Daarna kon SVI terugkomen tot 3-3. Marien Baan keepte uitstekend en kon enkele keren voorkomen dat de gasten op voorsprong kwamen. Uiteindelijk konden de Excelsioren de wedstrijd naar zich toe trekken en werd het publiek vermaakt met nog enkele doelpunten. Eindstand 7-3. Vooral het doelpunt van Henk Lankamp, direct na een lange uitworp van Marien Baan, was er één om in te lijsten. De overige doelpunten werden gemaakt door Gerald Keizer, Nathan Oraille en nogmaals Henk Lankamp.

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2: Marien Baan (k), Sander Kwintenberg, Gerald Keizer, Nathan Oraille, Henk Lankamp, Tom Kamphuis, Rik Harbers, Niek Haase

Doelpuntenmakers Excelsior’31 2: Henk Lankamp (3x), Tom Kamphuis, Gerald Keizer, Nathan Oraille en Niek Haase
Speler-/coach: Gerald Keizer
Leider: Arjan Kistemaker

Kalender icoon zondag 10 januari 2016 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers