Zaalvoetballers Excelsior’31 hard onderuit in Heel

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 hard onderuit in Heel

Zaalvoetballers Excelsior’31 hard onderuit in Heel

Samenvatting Amicitia/Bert Zeegers - Excelsior'31, met dank aan Jan Nijkamp

Vrijdagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 een zware nederlaag geleden. In het Limburgse Heel hadden de Rijssenaren niets in te brengen tegen nummer twee Amicitia/Bert Zeegers. Na een ruststand van 5-0, stond er uiteindelijk een 10-1 eindstand op het scorebord.

Door deze nederlaag blijft Excelsior’31 hekkensluiter in de eerste divisie. De gastheren houden door deze winstpartij druk op koploper WSV/Shoepimp, dat volgende week in Rijssen de tegenstander is van Excelsior’31. Dit wordt dan de derde achtereenvolgende keer dat tegen een titelkandidaat wordt gespeeld. Van de drie titelkandidaten lijkt WSV/Shoepimp Excelsior’31 het beste te liggen. Wie weet kan Excelsior’31 vrijdag voor een verrassing zorgen.

Het wordt aanstaande vrijdag overigens geen weerzien met zaalvoetballer Jan Borghuis. Afgelopen zomer maakte hij de overstap van Excelsior’31 naar WSV/Shoepimp, maar in de winterstop heeft hij besloten te stoppen bij de Apeldoornse ploeg.

Doelpunten Excelsior’31: John Lubbers

Wedstrijdselectie Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Jan Baan (keeper), Arnoud Baan, Gilano Samangoen, John Lubbers, Maarten Postma, Henk Lankamp, Nathan Oraile en Tom Kamphuis

Kalender icoon zaterdag 13 februari 2016 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers