Excelsior’31 C2: ambitie, plezier en betrokkenheid

Foto bij Excelsior’31 C2: ambitie, plezier en betrokkenheid

Excelsior’31 C2: ambitie, plezier en betrokkenheid

Ambitie
Excelsior’31 C2 is het 2e selectieteam voor spelers van 13/ 14 jaar. Het speelt zaterdags haar wedstrijden in de 2e klasse. Kampioen worden zit er dit jaar niet in, maar een betere voetballer worden wel. Van het huidige team komt de helft van de spelers uit een niet-selectie-elftal.  Zij hebben zich vorig seizoen in de kijker gespeeld. Binnen Excelsior zijn er voor jeugdspelers dus écht kansen om hogerop te komen!
Door de goede samenwerking met C1 krijgen ook C2-spelers kansen om hun ambities kracht bij te zetten. Dit seizoen hebben al 3 C2-spelers de stap (sprong) gemaakt naar “ons” C1. En daar gaat het bij selectievoetbal uiteindelijk om.
 
Plezier
Rondom het voetbalveld wordt er onderling veel plezier gemaakt. En soms wordt er tijdens de training wel een beetje te veel geauwehoerd. Maar wat is een hobby zonder plezier?
En als na een plensbui het trainingsveld onbespeelbaar is, zijn andere trainers/ elftallen gelukkig bereid om op het kunstgras iets in te schikken. Zo kan ook C2 haar trainingsuren maken. Klasse!
 
Betrokkenheid
De spelers van C2 fluiten op vrijdagavond wedstrijdjes van de Mini’s en een aantal spelers draait zaterdags mee in de scheidsrechterspool van onze club. Maar ook de ouders zijn volop betrokken. Er zijn teams waarbij ouders langs de lijn een waar theekransje opzetten. Dat is bij C2 niet het geval, maar elke week worden de shirts gewassen en bij uitwedstrijden is er steeds voldoende vervoer. De grensrechterspost is door ouders ingevuld en 1 van de ouders heeft zelfs een shirtsponsor aangedragen. Het is top geregeld.

Met Averesch Bouwontwikkeling & Realisatie op het shirt gaat Excelsior’31 C2 er zaterdag weer vol tegenaan! 

Kalender icoon dinsdag 16 februari 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers