Doelpuntrijk gelijkspel Oranje Vrouwen <15 - Duitsland op de Koerbelt (3-3)

Foto bij Doelpuntrijk gelijkspel Oranje Vrouwen <15 - Duitsland op de Koerbelt (3-3)

Sportpark De Koerbelt was op Koningsdag het decor voor de oefeninterland tussen de Oranje Vrouwen onder 15 jaar en Duitsland onder 15 jaar.

De Oranje Vrouwen kwamen al binnen 10 minuten op voorsprong door een goal van Romée Leuchter.

Shekiera Martinez en Sjoeke Nüsken zorgden voor een 1-2 ruststand in het voordeel van Duitsland. Vlak na rust werd het zelfs 1-3, door Shekiera Martinez. Anna Knol zorgde vervolgens, met 2 doelpunten, voor een 3-3 eindstand.

Volgende week komt Oranje opnieuw naar Rijssen. Dan is er op 2,3 en 5 mei een Vierlandentoernooi op De Koerbelt voor jongens onder de 14 jaar. Klik hier voor méér informatie.