Excelsior'31 7 (zaal) bereikt finale beker

Foto bij  Excelsior'31 7 (zaal) bereikt finale beker

De voetballers van Excelsior'31 7 (zaal) hebben dinsdagavond de finale van de districtsbeker bereikt door in de halve finale met 4-2 te winnen van Almelo Futsal Combinatie (FC) 9.

Circa 50 bezoekers zagen in Sporthal De Stroekeld dat Bart Slagman al snel de score opende (1-0). Even later was het 2-0 door Daan Kreijkes, die voor de verandering weer eens meespeelde in plaats van zijn oudere broer Ruud. Een comfortabele voorsprong al vroeg in de wedstrijd. Paal, lat en vooral de sterk spelende Adriaan Averesch zaten een doelpunt voor Almelo FC in de weg en daardoor bleef het 2-0, ook al had het zomaar 2-2 kunnen staan. Vlak voor rust scoorde Bart Slagman opnieuw.

In de tweede helft werd het spannend nadat Jurgen Dannenberg ongelukkig een eigen doelpunt maakte. Almelo FC ging hartstochtelijk op zoek naar nog een doelpunt, maar juist op dat moment was het Laurens Harbers die op schitterende wijze de 4-1 maakte. Met een bekeken stiftje wist hij de keeper te verschalken. Almelo wist op het eind nog de 4-2 te scoren, maar dat bracht de overwinning niet meer in gevaar. En daarmee bereikte het team van sponsor MPN Schilderwerken de finale!

Volgende week speelt Excelsior'31 7 (zaal) deze finale tegen de winnaar van de wedstrijd Drienerlo 3 - Hoekje/Toyota 4, die aankomende vrijdag wordt gespeeld. Het team - dat eerder al kampioen werd in de competitie - gaat vol voor de dubbel. Plaats en datum worden zodra bekend op de website geplaatst.