G-Team pakt op overtuigende wijze de toernooiwinst in Ommen

Foto bij G-Team pakt op overtuigende wijze de toernooiwinst in Ommen

G-Team pakt op overtuigende wijze de toernooiwinst in Ommen

Door Janine Bakker

Afgelopen zaterdag was het de dag dat er gepresteerd moest worden. Het G-Team had een toernooi in Ommen.

Het toernooi werd in 2 poules afgewerkt. Excelsior’31 zat in poule B. Al voor het toernooi goed en wel begonnen was, moest verzorger Johan in de warming-up al in actie komen. De blessure viel mee, het was tijd voor de wedstrijd tegen Haaksbergen.

Met keeper Wouter op doel begon het goed. Na de 1-0 van Tom ging het beter en beter. De score liep op door doelpunten van Michiel (2-0), Patrick (3-0), Thijs (4-0) en Marc N. (5-0). Ondertussen hield Wouter met een prachtige redding de 0. Daarna zorgde Thijs voor een eindstand van 6-0. Bij de strafschoppen maakte Excelsior’31 er, oog in oog met (inval)keeper van OZC er 9 van de 14.

Na een kleine pauze mochten we voetballen tegen Juventa'12. Tegen de Wierdenaren werd de goede lijn doorgetrokken. Met Michael op doel, werd er opnieuw een grote score neergezet. De 1-0 was van aanvoerder Marc, de 2-0 werd gemaakt door Erik, de 3-0 door nieuweling Sezer, de 4-0 opnieuw van Erik en bij de 5-0 maakte hij zijn hattrick compleet. Thijs zorgde voor de 6-0 en het slotakkoord was weer van Erik (7-0). Verzorger Johan had het er maar druk mee, hij bood hulp toen Maarten geblesseerd raakte.

De derde wedstrijd was tegen Hardenberg. Al snel kreeg Excelsior’31 een penalty, na een overtreding op Patrick. Helaas stond het vizier niet op scherp, de bal ging over. Er werd niet bij de pakken neergezeten. In tegendeel. De Excelsior’31 locomotief begon weer te rijden. Thijs maakte de 1-0. Hij werd gevolgd door Marc N. met de 2-0, Michiel met de 3-0. Daarna volgde het eerste tegendoelpunt van de dag: 3-1. Ook Michiel maakte daarna zijn hattrick door de 4-1 en 5-1 aan te tekenen.

Met 9 punten uit 3 gewonnen wedstrijden stond Excelsior’31 in de finale. De tegenstander was MEO uit Meppel. Dit was een elftal waar Excelsior’31 nog niet eerder tegen heeft gespeeld. De finale was superspannend. Het ging gelijk op en Wouter, die dit keer op doel stond, hield met een geweldige redding Excelsior’31 op de been. Ook een vrije trap ging maar net over. Tom zorgde met zijn doelpunt ervoor, dat Excelsior’31 de finale en dus de beker won. Kampioenen!

Het G-team, de begeleiding en de supporters willen de organisatie bedanken voor een geweldige dag.

Wil je de beker die we hebben gewonnen zien? Kom deze dan bezichtigen bij De Stadsboerderij. Daar staat hij te pronken in de prijzenkast van het G-Team.

Op de hoogte blijven van het G-team?

Kijk dan eens op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/gteamexcelsior31/

Kalender icoon dinsdag 24 mei 2016 / G-voetbal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers