B1 geeft late voorsprong uit handen (1-1) (samenvatting & foto's geplaatst)

Foto bij B1 geeft late voorsprong uit handen (1-1) (samenvatting & foto's geplaatst)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie), Jarnik Busscher (interviews) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)

Excelsior'31 B1 speelde zaterdag haar 3e nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de 3e Divisie. Nadat eerder Tubantia B1 tweemaal verslagen werd (4-2 en 0-9) stond vanmiddag het eerste duel van het tweeluik tegen Be Quick'28 B1 op het programma.

Nadat er in de eerste helft niet zo heel veel gebeurde voor de beide doelen, was de tweede helft iets aantrekkelijker voor de neutrale toeschouwer. Jasper Veltkamp schoot Excelsior'31 B1 3 minuten voor tijd op een 1-0 voorsprong. Lang kon Excelsior'31 B1 hier niet van genieten, nog geen 120 seconden later maakte Be Quick'28 B1 middels een vrije trap de gelijkmaker, eindstand 1-1.

Volgende week zaterdag 4 juni staat de return op het programma. Deze zal plaats vinden om 10.30 uur in het IJsseldelta Stadion, de thuishaven van PEC Zwolle. De winnaar van dat duel speelt op zaterdag 11 juni (op neutraal terrein) tegen Hoogezand B1 of LAC Frisia 1883 B1.