Geslaagde benefietwedstrijd bij Excelsior'31

Foto bij Geslaagde benefietwedstrijd bij Excelsior'31

Geslaagde benefietwedstrijd bij Excelsior'31

''Ik voetbal tegen kanker'' (105 foto's) 

De benefietwedstrijd voor de JoJo Foundation kan het beste in één woord samen worden gevat. Geweldig! Naast de inzet van de hoofdrolspelers en organisatoren mogen we de inbreng van de vele vrijwilligers van Excelsior’31 niet vergeten. Zonder hen was deze dag niet mogelijk geweest.

Om niemand te vergeten wil ik iedereen van harte danken voor hun spontane en vrijwillige medewerking.  We hebben de mensen die te maken hebben met kanker opnieuw een onvergetelijke dag bezorgd. Dat het een dag was met gemengde gevoelens was ook duidelijk. Zeker als je van de hoofdrolspelers de vraag krijgt of ze volgend jaar weer mee mogen doen. Met de toevoeging: ''Als ik er dan nog ben...''

Een aantal hartverwarmende zaken: een bezoeker die spontaan 100 euro in de collectebus doet en ander die ziet dat een jongentje met 3 euro in zijn hand een veilingstuk, de gesigneerde keepershandschoenen van Jeroen Zoet wil kopen. Het bedrag is niet genoeg.

Maar dan krijgt hij van iemand, geen lid van Excelsior’31 en geen bekende van het jochie zomaar 50 euro en kan hij met de handschoenen en  glimmend van blijdschap zijn vriendjes opzoeken. Of een vrijwilliger van de schoonmaakploeg die zegt maandag een bedrag  te gaan storten voor het goede doel. En dan de dure snor van Albert Peppels en een doos wijn die last-minute voor 100 euro wordt geveild.

Excelsior’31 heeft zich deze dag, dankzij alle inzet van de vele vrijwilligers,bij de BN'ers en mensen met kanker van zijn sociale kant laten zien.  Ambitie, plezier en betrokkenheid, stonden zaterdag 11 juni hoog in het vaandel bij Excelsior’31.

De opbrengst van deze dag  ligt in de buurt van de 4000 euro. Een prachtig resultaat.

Bert Jansen

* Bekijk hieronder een reportage van de Excelsior'31 Familiedag 2016, gemaakt door Excelsior'31 TV

Kalender icoon maandag 13 juni 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers