Erelid Hermannes Jansen (84) plotseling overleden

Foto bij Erelid Hermannes Jansen (84) plotseling overleden

Erelid Hermannes Jansen (84) plotseling overleden

Dinsdag 28 juni,

vanochtend bereikte ons het trieste bericht van het overlijden van Hermannes Jansen, op 84-jarige leeftijd. Hermannes ''van PeareJan'', zoals de meesten hem kenden.

Hermannes was niet voor niets erelid van Excelsior'31. Immers, hij had een staat van dienst bij de club die klinkt als een klok. Naast jeugdtrainer, trainer bij het meidenteam (in de jaren 80 en 90), clubscheidsrechter en bestuurslid van de Supportersvereniging, zette Hermannes zich jarenlang met hart en ziel in als jeugdleider voor Excelsior'31.

Bovendien was hij naamgever van het befaamde ''PeareJan Mixtoernooi'', dat de laatste jaren steeds onderdeel uitmaakt van de Excelsior'31 Familiedag.

Later maakte Hermannes jarenlang deel uit van de VUT-ploeg. Zijn nimmer aflatende goede humeur en vrolijke inborst zal node gemist worden op De Koerbelt.

Wij wensen familie, vrienden en nabestaanden sterkte bij het verwerken van het verlies van hun dierbare echtgenoot, vader, opa en vriend.

Zaterdag 2 juli is er gelegenheid tot condoleren van 11.45- tot 12.15 uur. De eredienst begint om 12.30 uur. Lokatie: mortuarium Het Lenfert.

Vanwege het overlijden van Hermannes Jansen gaat de voor vrijdag 1 juli geplande medewerkers- / vrijwilligersavond NIET door! Deze wordt verplaatst naar een later tijdstip.

Kalender icoon dinsdag 28 juni 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers