Cem Köse matchwinnaar in doelpuntrijk foutenfestival (samenvatting online)

Foto bij Cem Köse matchwinnaar in doelpuntrijk foutenfestival (samenvatting online)

Cem Köse matchwinnaar in doelpuntrijk foutenfestival (samenvatting online)

* Klik hier voor 176 foto's (www.excelsior31.nl)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie en interviews) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)



* Reactie Melvin Koetsier



* Reactie Cem Köse



* Reactie Peter Wesselink


 

Excelsior'31 - SDV Barneveld 4-3 (2-2)
02. Christian Van de Kamp 0-1
03. Hielke Penterman 1-1
13. Michel Gerritsen Mulkes 2-1
19. Ricardo Mengerink 2-2
47. Patrick Gerritsen 3-2
78. Christian Van de Kamp 3-3
90+1. Cem Köse 4-3

Excelsior'31:
Melvin Koetsier (k), Lars Kamperman Leferink, Melvin Velthuis, Patrick Jurgens, Dylan Vosskuhler, Amanuel  Isa, Michel Gerritsen Mulkes (46. Boy Boeloerditi), Niek Davina (46. Patrick Gerritsen), Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi  (82. Gradus Hempenius), Cem Köse

SDV Barneveld:
Jeroen van Binsbergen (k), Ivar van Beek, Maarten van de Groep, Niels Vlugt, Yasin Kurt, Ricardo Mengerink, Robbert Knul, Christian van de Kamp (88. Henk Buijs), Samad Ezafzafi, Eliza Abraham, Onur Tekay (79. Lesley de Vette)



In de dying seconds van een levendig foutenfestival besliste Excelsior'31 aanvaller Cem Köse de seizoensopener tegen promovendus SDV Barneveld. Voor rust ging er het een en ander mis aan beide zijden en hielden de defensies bij vlagen open huis.



Bij de eerste treffer van de bezoekers stond Christian van de Kamp volledig ongedekt en bij de tweede Barneveldse treffer liet Lars Kamperman Leferink zich kinderlijk aan de kant zetten door Ricardo Mengerink. Het zal trainer Peter Wesselink van de thuisploeg nog het meest een doorn in het oog zijn geweest.



Collega Hans van Arum liet zijn formatie ongewijzigd waar Wesselink met harde hand ingreep en een dubbele wissel toepaste, in de rust. Davina en Gerritsen Mulkes sneuvelden en zij werden meer dan adequaat vervangen door Boy Boeloerditi en Patrick Gerritsen.



Ineens hadden de Rijssenaren beduidend meer grip op de bezoekers, waar het middenveld van de thuisploeg in de eerste 45 minuten bij vlagen overlopen werd. Patrick Gerritsen stond koud 60 seconden in het veld en deed gelijk van zich spreken met de fraaie 3-2.

Toch wisten de Barnevelders vlak voor tijd opnieuw op gelijke hoogte te komen. Christian van de Kamp stond (net als bij zijn eerste treffer, voor rust) zo vrij als een vogeltje en schoot zijn tweede treffer binnen, 3-3.

Arbiter Schaper had de fluit bijkans in de mond voor het laatste fluitsignaal op het moment dat Excelsior'31 aanvaller Cem Köse loon naar werken kreeg en zijn ploeg de volle winst bezorgde, 4-3. De Rijssenaren kwamen daarmee met de schrik vrij.

 

Kalender icoon zaterdag 20 augustus 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers