Van Buuren Groep en Vriendenkring steken begeleiding G-team in het nieuw

Foto bij Van Buuren Groep en Vriendenkring steken begeleiding G-team in het nieuw

Van Buuren Groep en Vriendenkring steken begeleiding G-team in het nieuw

Op de foto, uiterst links: Henri van den Dijk (Vriendenkring Excelsior'31) en daarnaast John Stam (Van Buuren Groep

Het nieuwe seizoen voor de G-voetballers staat voor de deur. Ook de begeleiders van het G-team van Excelsior'31 gaan er met frisse moed tegenaan. Dat doen we met veel enthousiasme en energie.

Dit seizoen mogen wij ons rijk rekenen met de nieuwe jacks voor de begeleiders. Wij zijn hier uitermate blij mee en dankbaar dat sponsoren Van Buuren Groep en de Vriendenkring van Excelsior'31 dit mogelijk hebben gemaakt.

Hierbij een korte omschrijving van het werk dat zij verzetten: 
De Van Buuren Groep:
Van Buuren is uw partner als het gaat om producten en diensten voor de bouw-, installatie- industrie- en timmerfabriekensector. De kernactiviteit van het bedrijf is de groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag en ventilatietechniek. Van Buuren is een familiebedrijf dat streeft naar het waarborgen en welbevinden van het belang van de klant, net als dat van de medewerkers en toeleveranciers van de Van Buuren Groep.

De Vriendenkring van Excelsior'31
De Vriendenkring is een onafhankelijke, zelfstandige stichting en bestaat uit een groep personen, die Excelsior’31 een warm hart toedraagt. Door middel van het bijdragen aan door de vereniging aan te schaffen tastbare goederen en/of diensten, probeert de Vriendenkring zaken te ondersteunen waarmee Excelsior’31 gediend is. 

Zonder deze sponsoren zou het G-team (en dus ook de begeleiders) het nieuwe seizoen niet met een frisse start kunnen beginnen.

De Van Buuren Groep en de Vriendenkring,
hartelijk dank voor het mogelijk maken van deze fijne start van het nieuwe seizoen.

Namens alle spelers en begeleiders van het G-team

Kalender icoon zaterdag 27 augustus 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers