Excelsior'31 3 doet zich tekort en staat opnieuw met lege handen

Foto bij Excelsior'31 3 doet zich tekort en staat opnieuw met lege handen

v.v Hellendoorn 2 – Excelsior’31 3 2-1 (2-0)

(verslag door Gerald Harbers)

Na een aantal nederlagen op rij was het hoog tijd voor 3 punten, in de 7e competitie wedstrijd van Excelsior’31 3. De mannen traden aan tegen Hellendoorn 2 met de volgende opstelling:

Petrit Krasniqi (k), Jacco Vis, Luuk Beldman, Gerald Harbers, Barnd Hammer, Jort Janssen, Tuute, Theunebaas (Geert Slagman), Sven Jagersma (Thijs Thijink), Robert Harbers en Denian Twellaar (Muel Kool).

Het was 12.30, de scheids gaf het startschot en de strijd was gaande. In de eerste 25 minuten werd er aan beide kanten weinig tot niets weggegeven. Het ging gelijk op en beide partijnen stevenden af op een 0-0 bij rust. Tot Hellendoorn ontsnapte via een zekere nummero 8 die de bal achter de kansloze keeper legde. Een kleine 5 minuten later scoorde een nummero 6 vanuit een onoverzichtelijke corner.

Theun kreeg nog een kans, vanaf 5 meter, vol op de slof, minimaal 20 meter over, telt niet, bal is in wierden teruggevonden. 2-0 voor de thuisclub, bij rust. Duidelijk was dat er iets moest gebeuren. Er werd een nieuw strijdplan geschreven door de trainer en we gingen er weer tegenaan.

Na rust was Hellendoorn eigenlijk niet meer zichtbaar op het veld. Excelsior’31 3 was duidelijk de bovenliggende partij en scoorde dan na 15 minuten spelen ook de aansluitingstreffer. Robert legde de bal op ongewone manier binnen. Geruchten gaan dat hij het met zijn schouder deed.

Excelsior’31 3 bleef drukken en speelde dominant voetbal. De trainer wisselde nog 2 maal maar het mocht niet baten. De stand bleef onveranderd en Hellendoorn 2 kwam goed weg met de volle 3 punten. Over 2 weken nemen we het thuis op tegen Be Quick’28 2, om 15.00 uur. Er bij zijn is meemaken!