Excelsior'31 Meiden beleven avond van hun leven in de Grolsch Veste

Excelsior'31 Meiden beleven avond van hun leven in de Grolsch Veste

Bekijk een serie foto's (hierboven) in een slideshow; foto's met dank aan Miranda Voortman (Fotografie & Ontwerp)

Afgelopen woensdag was het dan zover. Vele meiden keken naar de wedstrijd uit. Niet een van hun eigen team, maar een van van FC Twente Vrouwen tegen FC Barcelona Vrouwen, in de Champions League voor vrouwen. Het duel werd gespeeld in de Grolsch Veste, wat ook al iets bijzonders was voor de meiden en vrouwen van Excelsior'31.

Om 17.30 uur vertrokken drie bussen vanaf De Koerbelt, richting Enschede. 184 Speelsters en familieleden op weg naar een mooie avond. Ruim op tijd kwamen de speelsters aan in de Grolsch Veste. Vak 125 werd ingenomen door de rood-witten. Spandoeken, die enkele meiden van MO11-1 gemaakt hadden, werden opgehangen en de FC Twente Vrouwen sjaaltjes werden tevoorschijn gehaald.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er massaal meegezongen met het traditionele "You never walk alone". Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. De eerste kans was voor FC Twente, maar daarna was het Barcelona dat de 0-1 scoorde. Ondanks alle goede bedoelingen van de FC Twente vrouwen was het Barcelona dat de wedstrijd uiteindelijk won, met ruime cijfers zelfs (0-4). Voor de vrouwen en meiden van Excelsior'31 was de tussenstanden en uitslag geen belemmering om de hele wedstrijd enthousiast mee te zingen, de teams aan te moedigen en de wave in te zetten.

Het Meiden- en Vrouwenvoetbal van Excelsior'31 hebben een geweldige avond gehad waar de organisatie met veel plezier op terugkijkt.


 

Kalender icoon zaterdag 19 november 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers