Fc Twente speelster Jill Roord traint MO11-1

Fc Twente speelster Jill Roord traint MO11-1

Op 2 november kregen de meiden van MO11-1 training van René Roord en zijn dochter Jill.
Dit in het kader van de vraag die het team mocht stellen aan iemand van de staf of speler van het eerste elftal van Excelsior'31, omdat MO11-1 team van de week was.
De meiden hadden gekozen om een vraag te stellen aan assistent trainer Rene Roord, de vraag was: "René wil je samen met je dochter Jill Roord, topspeelster van Fc Twente Vrouwen, ons een training geven."

Voor de training hadden de ...meiden de gelegenheid om Jill enkele vragen te stellen. Zodoende weten we nu dat Jill al op haar vijfde is begonnen met voetballen, dat ze vanaf haar dertiende al bij Fc Twente speelt. Dat haar volgende stap in haar voetbalcarriere hopelijk bij Paris Saint Germain of Olympic Lyon is. Dat ze liever bij het Nederlands team zit dan bij Fc Twente. Doelpunten maken het mooiste is van het voetbal. Kijken naar Netflix een leuke hobby is en tegelijkertijd een goede voorbereiding op een wedstrijd.
Ook van René weten de meiden dat hij al vroeg bij Fc Twente speelde, dat hij Jong Oranje heeft gehaald, maar dat hij vroegtijdig moest stoppen met betaald voetbal vanwege een ernstige knieblessure.
Mooiste opmerking van René was: "vroeger was Jill de dochter van... en nu ben ik de vader van..."

Nadat er verscheidene foto's/selfies werden gemaakt, begon de training. Prachtig was het om te zien hoe leergierig de meiden waren. De training was volgens de meiden te snel voorbij.

Kalender icoon woensdag 16 november 2016 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers