Excelsior'31 3 op de plaats gezet door DETO 2

Foto bij Excelsior'31 3 op de plaats gezet door DETO 2

Deto 2 – Excelsior’31 3 4-1 (4-0)

Opstelling: Frank Beltman (k), Jacco Vis, Simon Kool, Luuk Beldman, Barnd Hammer, Jord Jansen, Jeroen Dangremond, Theun Brandriet, Sven Jagersma, Dick-Jan Goorman en Muel Kool. Wissels: Jeroen Dangremond, Mathai Kahraman en Joey Gerritsen Mulkes

verslag door Joey Gerritsen Mulkes

Zaterdag speelden we 'uit' tegen DETO 2, om 12:30 uur. Beide ploegen begonnen stroef aan de wedstrijd. DETO speelde in een 4-4-2 formatie waardoor we vooral moesten zoeken wie nou wie op ging pakken. We leden veel balverlies waardoor we niet in ons spel kwamen. De linksback van DETO, die de hele wedstrijd veel opkwam, gaf een voorzet bij de 2e paal. Deze werd door een aanvaller van DETO binnen gewerkt en hij zette daarmee de 1-0 op het scorebord.

Vijf minuten later was het weer raak, na slecht uit verdedigen kwam de spits van DETO in scorings-positie en faalde niet, 2-0. Deto had veel lopende mensen en we lieten ons aftroeven in de duels. Het gevaar van ons kwam uit standaard situaties maar daar bleef het de eerste helft bij. DETO ging vrolijk verder en bouwde de uitslag voor rust uit naar 0-4.

De tweede helft viel Jeroen in voor Luuk en Mathai verving Muel. De tweede helft was het speelbeeld andersom, we wonnen meer de tweede bal en creëerde zowaar kansen. Sven en Dick-Jan waren dicht bij de 4-1. Dick-Jan probeerde de bal over de keeper heen te lobben maar deze poging ging net over het doel. Sven zijn poging werd van de lijn gehaald door de verdediger.

We bleven doorgaan om de eer nog te redden. Een afgeslagen corner werd opgevangen door Simon die de bal eerst aannam en vervolgens uithaalde van 20 meter en daarmee tekende hij voor de 4-1. Dit was tevens ook de einduitslag. We hebben onszelf te kort gedaan.

Zaterdag spelen we thuis tegen AZSV 3, om 14:30 uur.