Stand van zaken jeugdtrainers Excelsior’31 seizoen 2017-2018

Foto bij Stand van zaken jeugdtrainers Excelsior’31 seizoen 2017-2018

Stand van zaken jeugdtrainers Excelsior’31 seizoen 2017-2018

De Technische Commisie heeft met de volgende trainers van de bovenbouw een overeenkomst afgesloten voor het seizoen 2017-2018: 

Voor JO19-1 heeft Daniël Holtman zijn contract met een jaar verlengd. Hij gaat hiermee zijn vierde seizoen bij Excelsior’31 in. 

Voor JO19-2 zal Paul Scholten de verantwoordelijke man zijn. Paul was vorig seizoen trainer van JO17-2. 

Ook Jurjan Wouda heeft zijn contract met een jaar verlengd en hij zal ook komend seizoen  JO17-1 van oefenstof voorzien. 

Voor JO17-2 is Bennie van Brussel komend seizoen verantwoordelijk. Bennie keert na uitstapjes bij s.v. Holten en s.v. Bornerbroek terug op het oude nest. 

Ook Han Slots en Lourens Smids hebben hun contract bij respectievelijk JO15-1 en JO13-1 verlengd. 

Voor de loop- en coördinatietraining heeft de TC jeugd in de persoon van Wichard Dennekamp een prima kandidaat gevonden. Wichard heeft zich de laatste jaren bezig gehouden met loop/coördinatie bij de Atletiek Vereniging Rijssen en zal zich nu voornamelijk gaan richten op de onderbouw. 

Voor de Techniektraining op vrijdag middag krijgt Marcel Borkent assistentie van Serkan Karaali en Nico Eshuis, resp. trainer van Excelsior’31 JO11-1 en s.v. Hellendoorn 2. 

Hierdoor kan er een grotere groep voor de Techniektraining worden uitgenodigd en kunnen meer jeugdspelers nadrukkelijk werken aan hun techniek. 

Met de trainers van de onderbouw gaat de TC de komende periode in gesprek, net als met de assistent-trainers, leiders en assistent-scheidsrechters.       

Kalender icoon zondag 1 januari 2017 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers