Reserves Excelsior'31-zaal beginnen nieuwe jaar met thuiszege

Foto bij Reserves Excelsior'31-zaal beginnen nieuwe jaar met thuiszege

Reserves Excelsior'31-zaal beginnen nieuwe jaar met thuiszege

Samenvatting Excelsior'31 2 - ZSW/DPN 2, met dank aan Jan Nijkamp

Afgelopen donderdagavond hebben de reserves van Excelsior'31 de eerste thuiswedstrijd van 2017 met 5-2 gewonnen van ZSW/DPN 2. Door deze overwinning komt Excelsior'31 goed uit de startblokken en sluit het aan bij de middenmoot in de Hoofdklasse F.

Voor deze wedstrijd was Ruud Kreijkes uit het derde team toegevoegd aan de selectie als aanspeelpunt voorin. Excelsior'31 begon redelijk aan de wedstrijd die op en neer ging in de beginfase. Uit een ingestudeerde corner scoorde John Lubbers de 1-0 en na de gelijkmaker van ZSW/DPN scoorde hij uit een vrije trap de 2-1. Na een schitterende pass van Sander Kwintenberg volleerde Daan Kreijkes overtuigend de 3-1 binnen. Na de rust zakte Excelsior'31 iets verder in om meer ruimte te creëren voorin voor de counter. Wanneer het toch gevaarlijk werd, stond keeper Willard Baan uitstekend te keepen. Door doelpunten van Sander Kwintenberg en Ruud Kreijkes liep de thuisploeg uit naar een 5-1 voorsprong en was de wedstrijd beslist. De 5-2 vlak voor tijd was er alleen voor de statistieken.

Volgende week speelt Excelsior'31 twee wedstrijden. Maandag zal het een uitwedstrijd spelen bij FV/United in Enschede. Volgende week donderdag komen de studenten van VV Drienerlo om 21.00 uur naar de Reggehal in Rijssen.  

Doelpunten Excelsior'31 2:
John Lubbers 2x, Daan Kreijkes, Sander Kwintenberg en Ruud Kreijkes

Wedstrijdselectie Excelsior’31 2:
Willard Baan (keeper), Sander Kwintenberg, Gerald Keizer, Bart Pongers, Sander Wessels, Daan Kreijkes, John Lubbers en Ruud Kreijkes
Speler/coach: Gerald Keizer
Assistent: Arjan Kistemaker

Kalender icoon vrijdag 13 januari 2017 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers