Excelsior'31 na rust niet bij de les tegen HHC (samenvatting geplaatst)

Foto bij Excelsior'31 na rust niet bij de les tegen HHC (samenvatting geplaatst)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door Thijs Nieuwenhuis (camera en montage) en Bert Jansen (interviews)

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis

Omdat de competitiewedstrijd van Excelsior'31 tegen SDV Barneveld afgelopen zaterdag niet doorging en de velden op sportpark De Koerbelt nog bedekt zijn met sneeuw, was een oefenduel met tweede divisionist HHC Hardenberg een ideale uitkomst voor de ploeg van trainer Peter Wesselink.

In de eerste helft speelde Excelsior'31 prima mee met de thuisploeg. HHC kwam via een kopbal van Mark Veldmate al na iets meer dan tien minuten op voorsprong. Excelsior'31 kwam tot een aantal goede aanvallen, maar tot echte kansen kwam het niet. Rob van der Leij kon oog in oog met Excelsior'31-doelman Melvin Koetsier de 2-0 binnen schieten, maar hij mikte net naast.

Na rust was Excelsior'31, dat drie invallers in het veld bracht, niet bij de les. HHC Hardenberg kwam vanaf de aftrap op een 2-0 voorsprong via Pim de Jonge. Goaltjesdief Rob van der Leij maakte al snel de 3-0 en de ervaren aanvoerder Glenn Kobussen schoot tien minuten na rust de 4-0 binnen. Op basis van de tweede helft een terechte oefennederlaag voor Excelsior'31, dat weinig liet zien in de tweede helft.

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Lars Kamperman Leferink, Niek Averesch (46. Mitch Stockentree), Jurriaan Seppenwoolde, Patrick Jurgens, Amanuel Isa (46. Boy Boeloerditi), Dylan Vosskühler, Niek Davina, Hielke Penterman, Cem Köse (57. Jasper Veltkamp), Patrick Gerritsen (46. Gradus Hempenius)