Foto bij Excelsior'31 ongelukkig onderuit bij Flevo Boys (samenvatting geplaatst)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd door Thijs Nieuwenhuis, Angela Oosterwijk (Flevo Boys TV) en Marnix Eringa (Flevo Boys TV). Interviews door Bert Jansen, presentatie door Jarnik Busscher. Montage door Corné in't Hout (Flevo Boys TV) en Thijs Nieuwenhuis

52. Cem Köse 2-1

Rode kaarten: Patrick Jurgens (Excelsior'31), Tjeerd Korf (Flevo Boys, 2x geel)

Opstelling Excelsior'31: Melvin Koetsier, Lars Kamperman Leferink, Patrick Jurgens, Jurriaan Seppenwoolde, Dylan Vossküler, Mitch Stockentree (22. Boy Boeloerditi), Melvin Velthuis (86. Amanuel Isa), Niek Davina, Jasper Veltkamp (46. Cem Köse), Hielke Penterman, Patrick Gerritsen

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 heeft een ongelukkige nederlaag geleden tegen Flevo Boys. In Emmeloord ging het met 2-1 onderuit.

Excelsior'31 begon prima aan het duel. Toch moest het al snel een tegenvaller incasseren. Mitch Stockentree moest het veld geblesseerd verlaten, Boy Boeloerditi verving hem.

De tweede tegenvaller kwam snel daarna. Patrick Jurgens tikte wat ongelukkig William de Boer aan, die op dat moment de bal voor het inschieten had. Jurgens moest met een rode kaart het veld verlaten.

Vlak voor rust kwam Flevo Boys ook nog op voorsprong. Tomas Boer schoot, via het been van Melvin Velthuis, raak, 1-0. Twee minuten na rust verdubbelde Flevo Boys de score via Frank Post, 2-0.

Excelsior'31 kwam daarna beter in de wedstrijd en wist met tien man gevaarlijk te worden. Invaller Cem Köse schoot in de 52e minuut de aansluitingstreffer binnen, 2-1.

Daarna kreeg Excelsior'31, met name via Lars Kamperman Leferink, enkele goede kansen op de gelijkmaker maar die viel niet.

Flevo Boys verzuimde het duel vroegtijdig te beslissen, Melvin Koetsier hield Excelsior'31 op de been. Wel pakte Flevo Boys nog een rode kaart. Tjeerd Korf kreeg in blessuretijd tweemaal geel voor het weggooien van de bal.

Al met al een zeer ongelukkige wedstrijd voor Excelsior'31, dat zeker op basis van de tweede helft meer had verdiend.

Zaterdag speelt Excelsior'31 thuis tegen SDC Putten. Aanvang 14.30 uur.