Jong Excelsior'31 verslaat GAE O19 (4-3) (samenvatting geplaatst)

Foto bij Jong Excelsior'31 verslaat GAE O19 (4-3) (samenvatting geplaatst)

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis

Dinsdagavond speelde Jong Excelsior’31 een oefenduel tegen de Go Ahead Eagles beloften O19.

Excelsior'31 kwam in de eerste helft op een 4-0 voorsprong, door doelpunten van Mark Breukink, Stijn Beverdam, Frank Averesch en Yorick Calkhoven. Vlak voor rust deed Go Ahead Eagles 019 iets terug. Na rust scoorden de gasten uit Deventer nog tweemaal waardoor de eindstand 4-3 werd.

Opstelling Excelsior'31: Mart Nieuwenhuis, Stijn Beverdam, Lukas van Beek, Matthijs Seppenwoolde, Dyon Veurink, Mark Breukink, Niek Averesch, Nick Pijfers, Yilber Haverslag, Frank Averesch, Yorick Calkhoven.

Invallers: Sander Gerritsen, Ronald van den Berg, Wilco Hoevink en Mark van Pijkeren.