Excelsior'31 JO17-1 strandt in halve finale KNVB Districtsbekertoernooi

Foto bij Excelsior'31 JO17-1 strandt in halve finale KNVB Districtsbekertoernooi

Het is Excelsior'31 JO17-1 niet gelukt om de finale van het KNVB Districtsbekertoernooi te bereiken. Op sportpark De Koerbelt was Sparta Nijkerk met 2-4 te sterk.

Excelsior'31 JO17-1 kwam al binnen twee minuten op achterstand. Frank Gerritsen Mulkes scoorde de gelijkmaker maar lang kon de ploeg van Jurjan Wouda daar niet van genieten. Vanaf de aftrap werd het 1-2. Sparta Nijkerk denderde daarna door en liep vrij snel uit naar 1-4. Na rust scoorde Lucas van Beek nog de 2-4, maar verder kwam Excelsior'31 JO17-1 niet.

Zo gaat Sparta Nijkerk JO17-1 door naar de finale en kan Excelsior'31 JO17-1 zich gaan richten op de nacompetitie voor promotie naar de 3e Divisie.

* Bekijk hieronder de samenvatting van Excelsior'31 TV, gemaakt door José Nijhof (presentatie) en Thijs Nieuwenhuis (camera en montage)